Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Енергетична незалежність нашої держави

Сентябрь 10th, 2013 Економіка Вывести на печать

Реалізація в регіонах заходів із забезпечення продовольчої та енергетичної незалежності держави є одним із пріоритетних завдань, поставлених Президентом України владі на місцях. Голова держави наголошує на особливій важливості енергетичної незалежності України, оскільки це являється вагомою складовою ефективної розбудови та зростання національної економіки.
У місті Павлограді ведеться постійна робота по втіленню сучасних енергозберігаючих технологій та освоєнню альтернативних джерел енергії.
Починаючи з 2012 року Павлоградською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО в рамках програми «Енергозбереження» розроблено та впроваджується проект «Часткова термомодернізація будівель дитячих дошкільних закладів м. Павлограда». На сьогоднішній день у дитячих садках міста встановлено регулятори опалення, лічильники теплової енергії, тепловідбивні екрани, здійснено ізоляцію трубопроводів системи опалення, проведена заміна вікон на металопластикові.
У місті використовуються відновлювані джерела енергії. Першим етапом в освоєнні альтернативних джерел енергії стала реалізація проекту по реконструкції мереж зовнішнього освітлення вул. Дніпровська. Світло на вулиці у вечірній та нічний час забезпечують діодні світильники сонячної енергії (сонячні батареї). Така система повністю автономна і вимагає мінімальної участі людини при експлуатації. Використання такої системи освітлення вулиць забезпечує зменшення споживання електроенергії майже в 10 разів. Оптичні характеристики у 10-15 разів вище ніж у ламп розжарювання.
Наступним кроком у впровадженні систем використання енергозберігаючих альтернативних джерел енергії стала участь Павлоградської міської ради у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування із проектом «Модернізація (реконструкція) мережі зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій – впровадження «світлової візитної картки міста» — демонстраційного зразка ділянки мережі вуличного освітлення автомагістралі міжнародного значення м. Павлоград». У 2013 році цей проект став переможцем і в 2014 році буде реалізований.

Місцева влада м. Павлограда у повній мірі долучається до реалізації пріоритетних завдань та доручень Президента України В.Ф. Януковича щодо забезпечення енергетичної незалежності нашої держави. Виконання цілого ряду комплексних заходів стали запорукою успішного освоєння нових альтернативних видів енергії у місті та надихають на подальший розвиток.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.