Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Оплата праці членів виборчої комісії

Январь 12th, 2016 Новини Вывести на печать

Оплата праці членів комісії регулюється Порядком оплати праці членів територіальних і дільничних виборчих комісій з місцевих виборів, нарахування та виплати одноразової грошової винагороди, затвердженого Постановою КМУ № 687 від 08.09.2015р. (далі Постанова № 678)
За рахунок фонду оплати праці, передбаченого єдиним кошторисом видатків на підготовку та проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост (далі — місцеві вибори) територіальної виборчої комісії, здійснюються такі виплати:
оплата праці голови, заступника голови, секретаря або інших членів виборчої комісії, які виконують свої повноваження на платній основі;
оплата праці членів виборчих комісій за роботу в день місцевих виборів, дні встановлення підсумків голосування та результатів місцевих виборів;
одноразова грошова винагорода членам виборчих комісій у межах загальної економії фонду оплати праці.
За рішенням виборчої комісії голова, заступник голови, секретар, а в разі їх відмови — інші члени територіальної виборчої комісії (загальною кількістю не більше ніж три особи), дільничної виборчої комісії (загальною кількістю не більше ніж дві особи) протягом виборчого процесу можуть виконувати свої повноваження у виборчій комісії на платній основі на підставі цивільно-правового договору, укладеного між ними та виборчою комісією.
Відповідно до П. 7 Постанови № 678 членам виборчих комісій на їх вимогу видається довідка про виконання обов’язків члена виборчої комісії з місцевих виборів для подання органам державної служби зайнятості, Пенсійного фонду України тощо за формою згідно з додатком 1.
Відповідно до П. 10 Постанови № 678 розмір оплати праці членів виборчої комісії визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2004 р. № 966 “Про умови оплати праці членів виборчих комісій, комісій всеукраїнського референдуму”
Оплата праці членів виборчих комісій (зокрема тих, що здійснюють повноваження не на платній основі) в день місцевих виборів, дні встановлення підсумків голосування та результатів місцевих виборів проводиться в межах видатків, передбачених на цю мету в єдиних кошторисах видатків на підготовку і проведення місцевих виборів територіальної виборчої комісії, у розмірі, що не перевищує 14 відсотків мінімальної заробітної плати за кожний відпрацьований день, але не більш як за два дні.
Підставою для оплати роботи членів виборчих комісій у день місцевих виборів та в дні встановлення підсумків голосування і результатів місцевих виборів є табель обліку робочого часу
Одноразова грошова винагорода членам виборчих комісій може бути нарахована та виплачена лише один раз протягом виборчого процесу після встановлення підсумків голосування, за наявності загальної економії фонду оплати праці, передбаченого кошторисом видатків відповідної територіальної виборчої комісії, і виплачена тим членам комісії, що брали активну участь у її роботі, незалежно від того, на платній чи не на платній основі вони працюють у такій комісії. Одноразова грошова винагорода не є обов’язковою виплатою.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження