Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Акція до Всесвітнього дня пам’яті померлим від СНІДу

Май 22nd, 2012 НовиниОхорона Здоров'я Вывести на печать

18 травня 2012 року на території Центру Дозвілля „Мир” була проведена вулична акція до Всесвітнього дня пам’яті померлим від СНІДу, який в усьому світі відзначається 20 травня. В проведенні акції взяли участь група волонтерів медичного училища: Заостровних Таня, Рибянець Яна, Колісник Марія, Кравченко Руслана, Мартиненко Лідія та Пустовітюк Лоліта, яких підготувала викладач медичного училища Сич Наталя Володимирівна, яка є керівником волонтерського загону з питань збереження репродуктивного здоров’я. В вуличній акції також взяли участь представники товариства Червоного хреста та міського центру здоров`я. Ця акція спрямована на пропаганду здорового способу життя, на підвищення поінформованості населення з питань профілактики захворювань які передаються статевим шляхом, Віл/СНІДу та збереження репродуктивного здоров’я.


Протягом акції, волонтери медичного училища роздавали перехожим пам’ятки, листівки, буклети з питань профілактики ВІЛ – інфекції, СНІДу, захворювань, які передаються статевим шляхом та проводили бесіди з мешканцями міста про значення здорового способу життя в збереженні репродуктивного здоров`я, роз’яснювали перехожим, особливо молоді, що тільки безпечна поведінка та здоровий спосіб життя збережуть здоров’я та захистять від Віл-інфекції, наркоманії та туберкульозу, та роздавали індивідуальні засоби захисту.
Студенти медичного училища волонтери проводять активну роз’яснювальну роботу з питань збереження репродуктивного здоров’я та попередження абортів серед старшокласників навчальних закладів міст.


Студенти волонтери не тільки детально розповідають про шляхи запобігання ВІЛ–інфікування, засоби профілактики туберкульозу, збереження репродуктивного здоров`я, а і пропагують здоровий спосіб життя та життєві цінності. Використовуючи такі сучасні форми роботи, як анкетування, психологічний тренінг, рольові ігри. Діти залишаються не байдужими до цієї проблеми, активно включаються в роботу, дають відповіді та аналізують життєві стосунки в сучасному житті.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження