Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Автоперегони-2013

Ноябрь 26th, 2013 НовиниОсвіта Вывести на печать

Автоперегони-2013

За ініціативою Президента України В.Ф.Януковича 2013 рік названий роком дитячої творчості. В нашому місті активно розвиваються позашкільні навчальні заклади спортивного освітянського та культурного спрямування. Лише освітянська галузь міста налічує шість позашкільних навчальних закладів: Палац творчості дітей та юнацтва, Центр виховної роботи та валеологічного виховання, Центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Станція юних натуралістів, Дитячо-юнацька спортивна школа, Центр творчості учнівської молоді.
Центр науково-технічної творчості учнівської молоді – найстаріший позашкільний заклад нашого міста. За 80 років існування Центру з його стін вийшло понад 40 тис. вихованців, які отримали путівку у професійне життя у гуртках закладу – науковці, інженери, спортсмени, педагоги, експериментатори та дослідники.
Кожного року на базі ЦНТТУМ проводяться і організовуються п’ять обласних і регіональних змагань і конкурсів, традиційно проводить міські змагання з автомодельного спорту (радіокеровані моделі) серед учнівської молоді міста, міський творчий конкурс «Модель майбутнього», шахові турніри, змагання з початково-технічного моделювання серед молодших школярів, міську виставку з науково-технічної творчості та декоративно-прикладного мистецтва. В цих заходах протягом року бере участь понад 2,5 тисячі дітей нашого міста.
Цього року у листопаді 2013 року пройшли четверті міські змагання з радіокерованих автомоделей «Автоперегони-2013» серед освітніх установ міста.
Організаторами змагань виступив Центр науково-технічної творчості учнівської молоді за підтримки відділу освіти Павлоградської міської ради та Державтоінспекції м. Павлограда. Перевірялося вміння учнівської молодь міста застосовувати на практиці знання з Правил дорожнього руху, удосконалювати технічну підготовку керування радіокерованими автомоделями.
У заході прийняли участь учні із 18 міських шкіл.
Змагання складалися з 2 частин: ходові випробування (заїзди автомоделей) та теоретичний залік з Правил дорожнього руху.
У ході напруженої боротьби, за підсумками двох етапів, загальні призові місця розподілились наступним чином:
І місце- ЗШ № 9(Саван Микита, Нємцов Богдан);
ІІ місце – ЗШ № 7(Жуков Дмитро, Наумов Нікіта);
ІІІ місце – ЗШ № 11(Крупський Данило, Ісмайлов Єгор).
Завдяки спонсорам, Державтоінспекції м. Павлограда, переможці та учасники змагань отримали солодкі призи і канцтовари. Команда переможців отримала перехідний кубок, переможці в особистій першості отримали дипломи і медалі.
Щасливою миттю летять роки діяльності Центру науково-технічної творчості, який є своєрідною територією технічного дитинства, де мешкають заповітні мрії, де щоденно по високих сходах неспинно збігає кирпате Дитинство. Тут щирі і гарячі серця дорослих техніків допомагають доторкнутися до прекрасного, зробити нові технічні відкриття і здобути свої перші перемоги.
Побажаємо технічно обдарованій юні Павлограда нових творчих звершень і перемог!

Примітка: за останні два роки у стінах Центру були виховані 1 майстер спорту, 10 кандидатів у майстри спорту, 9 вже названих вище чемпіонів України. Наші вихованці у складі збірних команд захищають честь області на різноманітних Всеукраїнських змаганнях. У минулому навчальному році у складі збірної команди юні павлоградці вибороли 2 – І місця і 2 – ІІ місця у Всеукраїнських змаганнях. Неодноразовими перемогами увінчалась і участь гуртківців у Всеукраїнських Чемпіонатах і змаганнях, де в 15-ти заходах зайняли 12 командних призових місць і 91 місце в особистій першості. Також вихованці Центру взяли участь у 22-х обласних конкурсах, фестивалях, оглядах, Чемпіонатах східних областей, де вибороли 15 командних призових місць та 61 призове місце в особистій першості.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження