- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Cтворено Центр молодіжного дозвілля «Ми +».

На селищі ім.18 вересня (Хімзавод) створений Молодіжний центр «Ми +». Цей центр в старій будівлі біля амбулаторії облаштували активісти громадської організації «ЕСПУС» («Энергия. Сила. Победа. Уверенность. Справедливость»)- переможці Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками». Ідея створення проекту належить керівнику ініціативної групи Галиченко Владиславу Генадійовичу, в допомогу до реалізації проекту приєдналися міський голова, депутати міської та обласної ради, мешканці селища.

20 січня 2018 року відбулося урочисте відкриття «Центру молодіжного дозвілля «Ми +»». Мета проекту — в першу чергу, порятунок одного з будинків колишньої медсанчастини від руйнування, а також створення умов для зайнятості і самовираження молоді, популяризації культурного дозвілля, проведення турнірів з тенісу, шашок та шахів. Вихованням культури відпочинку і спілкування серед молоді. Таким чином, вплинути на поліпшення криміногенної обстановки в мікрорайоні ім. 18 вересня.

Пораділи та привітали з приємною подією переможців конкурсу заступник міського голови Шуліка О.О., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О.,представник «Агенції економічного розвитку м. Павлоград» Булгакова Н.В., зазначивши при цьому, що завдяки своїй активності ініціативна група стала переможцем конкурсу, вони об’єднуються самі, і об’єднують навколо себе людей, ще дуже радує той факт, що такі креативні проекти реалізуються в місті, бо вони сприятимуть втіленню нових креативних ідей та стануть поштовхом для нових звершень та перемог.
За активну громадську позицію, творчу наснагу, розробку та реалізацію проекту, члени ініціативної групи отримали подяки міського голови.