Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

День підприємця в м.Павлоград

Август 31st, 2018 Новини Вывести на печать

IMG_6227

В першу неділю вересня,  згідно з Указом Президента України від 05.10.1998 року, відзначається професійне свято — День підприємця.

IMG_6239

IMG_6253

IMG_6275

IMG_6278

IMG_6323

Напередодні зазначеної дати, за ініціативою міського голови, павлоградські підприємці також відзначили своє професійне свято в неформальній обстановці в Родинній Ресторації «Скриня».

На свято були запрошені ініціативні та небайдужі підприємці й керівники підприємств нашого міста, які протягом 2017-2018 років  були партнерами міської влади, приймали активну участь в заходах щодо розвитку підприємництва та суспільному житті нашого міста.

На святковому заході міський голова Анатолій Вершина привітав підприємців з наступаючим святом та побажав всім невичерпної енергії, натхнення, стабільності, здійснення задумів та мудрості в справах.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок в розвиток підприємництва в місті Павлоград та з нагоди святкування професійного свята — Дня підприємця отримали подяки міського голови:  Жорник Ігор Вадимович (фізична особа-підприємець), Новік Ніна Федорівна (директор ПП «Продмаркет»), Лях Олена Анатоліївна (фізична особа-підприємець), Комар Олег Валерійович (фізична особа-підприємець),  Присюк Іван Васильович (фізична особа-підприємець), Коновалов Володимир Васильович (фізична особа-підприємець), Цимбалов Олександр Володимирович (фізична особа-підприємець), Олійник Людмила Григорівна (керуюча магазином «Варус»), Ковпак Олена Василівна (фізична особа-підприємець) та головний спеціаліст відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва Павлоградської міськради Гудожник Алла Олександрівна за вагомий внесок в налагодження дієвої співпраці міської влади й бізнесу, а також створення сприятливого бізнес-клімату в місті.IMG_6327

Також були вручені подяки від Дніпропетровької обласної державної адміністрації — Шаповал Тетяні Григорівні директору готельного комплексу «Резон» та Олійнику Олександру Яковичу керівнику кафе «Парадиз».

З метою реалізації державної політики з питань розвитку  підприємництва та пропаганди кращого досвіду підприємницької діяльності в цьому році було вперше організовано міський конкурс «Кращий підприємець м. Павлоград 2018 року» переможці якого були нагороджені на вищезазначеному святковому заході.

Так, «Кращий підприємець у сфері виробництва» стала Тихонова Світлана Юріївна (швейне виробництво дитячого одягу), «Кращий підприємець у сфері торгівлі» — Хорош Ігор Вікторович (керівник магазинів «Фараон», «Мілана», «Стефані. Карло Потті»), «Кращий підприємець у сфері обслуговування» — Макарова Аліна Миколаївна (керівник швейних ательє «Ангеліна Рік»), «Краще мале підприємство» — Приватне підприємство «Арт Синтез-Т» (керівник Бондарчук Оксана Олексіївна), «Кращий заклад ресторанного господарства» — Родинна ресторація «Скриня» (керівник Матійчук Сергій Іванович), «Кращий ресторатор міста» — Олійник Олександр Якович кафе «Парадіз» та Жорник Олена Юріївна кафе «Норма»,  «Краща підприємницька династія» — родина Епових та Жигадло (діяльність салонів краси «Агапе» та «Філіо»). Щиро вітаємо всіх переможців із заслуженою нагородою!

Все свято пройшло дуже в чудовій, дружній та теплій атмосфері. Для гостей відбувся святковий концерт та пригощали всіх смачними стравами.IMG_6379

         Виконком Павлоградської міської ради ще раз вітає всіх підприємців нашого  міста з професійним святом — Днем підприємця! Бажаємо добра, миру, успіхів, процвітання вашої справи та благополуччя вам і вашим родинам.

 

                                                           Інформація надана відділом розвитку споживчого ринку та підприємництва

Павлоградської міськради, конт.тел.: 200480, 206286

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження