Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Дорогі юні друзі! Шановні дорослі!

Май 31st, 2018 Новини Вывести на печать

Щороку  в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту  дітей — прекрасне свято радості та  одвічної надії. Адже  саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими  та щасливими, прославляли свої родини  і рідний край.

Ми, дорослі, відповідаємо за те, щоб дитинство наших дітей  було щасливим, тому турбота про дітей, захист їх прав є  одними із найголовніших обов’язків  родини,  школи, міської влади та громадськості.

В Павлограді проживає понад 20 тисяч дітлахів,   2344 дитини  виховуються   в   709  багатодітних сім’ях,    15 дітей — у 8  прийомних сім’ях,  а  26  дітей —  в   чотирьох будинках сімейного типу.

Для виховання дітей  в місті працюють  соціальні програми дошкільної освіти, модернізується шкільна система, створюються умови для розвитку  творчих і спортивних здібностей.  Міська влада спрямовує багато зусиль для збільшення кількості дитячих місць у дошкільних навчальних закладах. Влітку в місті працюватимуть 26 оздоровчих пришкільних таборів, в яких зможуть відпочити  під час канікул понад 5 тисяч дітей.

Особлива увага приділяється тим, хто в першу чергу потребує допомоги та підтримки — сиротам, дітям, які виховуються в складних сім’ях, мають обмежені фізичні можливості.

Ми пишаємося нашими юними павлоградцями — талановитими, яскравими, неповторними, радіємо їх успіхам і досягненням! Віримо, що ви знайдете своє покликання, будете гідними представниками нового покоління українців.

Я щиро дякую всім, хто вкладає свою душу і розум у наших дітей, – батькам, вчителям, вихователям, тренерам, соціальним працівникам.

У цей день всім жителям міста бажаю доброго здоров’я, миру, щастя і благополуччя, а юному поколінню Павлограда — сонячного настрою, пізнання світу, розвитку своїх талантів і обдарувань,  нових надій та відкриттів.

Зі святом!

Міський голова                                 А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження