- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Дорогі захисники Української держави!

Від щирого серця вітаю з Днем Збройних Сил України усіх, хто зі зброєю у руках стоїть на сторожі рідної землі.  За вашими  плечима славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над фашизмом. Мужність і професіоналізм, вже здобули молодому українському війську повагу і вдячність у світі.

Український народ високо цінує службу солдатів та офіцерів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок — захищати незалежність та територіальну цілісності рідної землі.  Ваш професіоналізм, відданість та незламний дух є запорукою спокою українського народу.

Сьогодні наша країна знову проходить складні історичні часи, коли на  сході держави лунають постріли, коли гинуть наші військові, коли біль втрати  торкається багатьох українських родин. І я схиляю голову перед світлою пам’яттю наших земляків і справжніх чоловіків, які поклали своє життя за мир , незалежність та цілісність нашої держави.

Дорогі воїни та ветерани Збройних Сил України! Бажаю вам міцного здоров’я, впевненості у власних силах, витримки, добра та злагоди вашим родинам. Миру та спокою нашій країні!

Зі святом!

 

Міський голова                                                                         А.О. Вершина