- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Енергозбереження та енергоефективність очима дітей

Конкурс дитячих малюнків став яскравим завершенням Днів сталої енергії, що проводились в Павлограді в травні — червні 2018 року.
Чи могли залишити дітей осторонь таких важливих питань, як збереження довкілля та природних ресурсів? Ні! Адже діти – наше майбутнє!
Дітлахи дитячих садочків № № 2, 3, 6, 11, 53, 60 з радістю підтримали ідею та взяли активну участь у конкурсі малюнків «Енергозбереження очима дітей».

У вестибюлях садочків можна було спостерігати цікаві дитячі виставки. Задоволені учасники отримали солодкі призи від ПрАТ «Павлоградхліб».


Для привернення уваги та популяризації серед читачів у приміщеннях бібліотек Павлограда оформлені куточки з енергозбереження.


Дні сталої енергії стали чудовою нагодою привернути увагу громадськості до необхідності ощадливого ставлення до енергії та виховання свідомих споживачів енергоресурсів, познайомити широкий загал із кращими місцевими, національними і закордонними напрацюваннями у сфері енергозбереження та відкрити для себе нові ідеї.
Міська влада вдячна всім, хто допомагав в організації та підтримці проведення Днів сталої енергії в Павлограді: ГО «ОСББ — майбутнє Павлограда», фабриці теплих вікон «Відкриті вікна», «REHAU Ukraine» — за організацію семінарів та екскурсії для школярів; компанії ДТЕК, ФОП Симоненко, фірмі «Мастер Вольт», ПрАТ «Павлоградхліб» — за спонсорську допомогу та подарунки учасникам. Висловлюємо велику вдячність відділу освіти Павлоградської міської ради, педагогічним колективам загальноосвітніх шкіл та дошкільним навчальним закладам за активну участь та допомогу в організації яскравих заходів для юних павлоградців.

Відділ з економічних питань
Павлоградської міської ради