Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Фінансову допомогу з міського бюджету на розвиток молодіжного підприємництва отримано

Май 30th, 2017 Малий і середній бізнес містаНовини Вывести на печать

 

IMG_6068

26 травня поточного року в міськвиконкомі відбувся святковий захід, на якому було оголошено результати конкурсу бізнес-проектів (ідей), спрямованого на розвиток молодіжного підприємництва та  вручено подарунковий сертифікат на 10000 грн. переможцю.

Переможцем конкурсу стала студентка  Західнодонбаського інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом —  Зайченко Вікторія Ігорівна, яка презентувала проект «Організація діяльності салону краси з Дабл-сервісом».

На конкурсі було презентовано сім бізнес-проектів та п’ять бізнес-ідей від студентів і школярів м.Павлоград. Подані проекти були дуже цікаві та підготовлені на належному рівні.

Всі учасники конкурсу отримали подяки міського голови, цінні подарунки та дипломи громадської організації «Бізнес-клуб Павлоград», яка тісно співпрацює з міськвиконкомом в напрямку розвитку підприємництва.

Важливо відмітити, що підприємці та керівники підприємств нашого міста в цьому заході виступили спонсорами та з власної ініціативи надали фінансову допомогу на придбання цінних подарунків для всіх учасників вищезазначеного конкурсу.

Висловлюємо щиру подяку Симоненко Є.Ю., Ковпаку В.О., Зінько І.В., Осокіну А. А. та Макаровій А.М., які підтримують політику міського голови в напрямку розвитку молодіжного підприємництва.

Це був перший етап відбору конкурсантів на отримання безповоротної фінансової допомоги з міського бюджету.

Міський голова має на меті підтримувати в місті Павлоград підприємництво та сприяти його розвитку.

На даний час ведеться набір на навчальні курси для діючих підприємців за темами: «Основи бізнес-планування», «Облік та аудит в малому бізнесі», «Психологія в підприємницькій діяльності», а в другому півріччі  буде оголошено другий етап конкурсу бізнес-проектів серед молоді міста на отримання безповоротної фінансової допомоги з міського бюджету.

Кошти на проведення курсів виділяються з міського бюджету в рамках реалізації заходів міської Програми сприяння розвитку та підтримки підприємництва в м. Павлоград на 2016-2018 роки.

Метою даних заходів є створення сприятливих умов для  розвитку підприємництва, а також зменшення рівня безробіття серед молоді шляхом залучення її до підприємницької діяльності.

Тож, виконком запрошує всіх бажаючих пройти навчання та прийняти участь в другому відбірному етапі конкурсу бізнес-проектів!

Записатись на курси та отримати більш детальну інформацію можна за адресою: м.Павлоград, вул.Соборна, 95, каб.316, 317; конт.тел.: 6-02-86; 095-5673086; 066-1505376; email: torg317@ukr.net.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва