- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Гала-концерт і церемонія нагородження фестивалю «Різдвяна зірочка»

У Павлограді відбулася церемонія нагородження та гала-концерт ХІ відкритого дитячого новорічно-різдвяного фестивалю «Різдвяна зірочка». Цей фестиваль об’єднав вокалістів міста, вони пригадали українські традиції колядування, щедрування, різдвяні обряди та новорічні пісні.

Гала-концерту передували два відбіркових тури. У фестивалі прийняли участь майже 500 талановитих хлопців та дівчат.
Концерт відкрили колядники і щедрувальники, вокальні колективи разом заспівали «Щедрик» на різних мовах. Від імені міського голови Павлограда та депутатів міської ради гостей і учасників фестивалю привітав в.о. міського голови Мовчан В. С.

Вперше на фестивалі «Різдвяна зірочка» була вручена нагорода Гран-прі колективам, які вже давно стали співочою родзинкою нашого міста: зразковий аматорський вокальний ансамбль «Співочі мальви» МКДЦ (кер. — Логінова Марина Вікторівна) та зразковий аматорський дитячий театр пісні «Колисаночки» МКДЦ (кер. — Москівець Лідія В’ячеславівна). Також було вручено нагороди найталановитішим конкурсантам, які стали переможцями у номінаціях «Щедрівки та колядки, новорічно-різдвяні обряди», «Новорічно –різдвяна пісня».
До зустрічі у наступному році, на ХІІ фестивалі «Різдвяна зірочка»!
Прес-служба КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр»