- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Літо-пора відпочинку!

Шановні павлоградці! Всі ми пам’ятаємо, як раділи відкриттю після реконструкції мосту через річку Вовчу! І зараз, коли наступило справжнє літо, ми бачимо з яким задоволенням павлоградці – і дорослі, і діти  відвідують парк ім. 1 Травня, який завжди був улюбленим містом відпочинку городян.

Особливо приємно дивитися, як у супроводі вчителів по новому мосту йдуть у парк учні молодших класів, які зараз відпочивають у літніх пришкільних таборах. На свіжому повітрі проходять спортивні змагання, розважальні ігри. В парку гуляють молоді мами з колясками, багато людей, які дотримуються здорового способу життя, займаються спортом.

В цьому році, як завжди, своєчасно була проведена перевірка стану готовності міського пляжу в парку 1 Травня до купального сезону, спланована прибережна територія, обстежене і очищене від сторонніх предметів дно акваторії, відведене для купання людей, працюють фонтанчики питної води.

То ж спільними зусиллями міської влади та депутатами всіх рівнів у нашому місті створені умови для комфортного відпочинку городян у різних мікрорайонах нашого міста.