Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

« Майданчик дитинства» для дітлахів селища ім.18 Вересня

Сентябрь 30th, 2016 Новини Вывести на печать

29 вересня 2016 року на селищі ПХЗ в м. Павлоград відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика «Майданчик дитинства».
На відкритті були присутні в. о. міського голови Мовчан В.С.,генеральний директор ДТЕК «Павлоградвугілля» Воронін С.А.,народний депутат України Мартовицький А.В.,депутати обласної радиДацко Т.Ф. та Пономарчук М.С.,регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., представник Агенції економічного розвитку Булгакова Н.В.
Конкурс міні-грантів «Місто власними руками», вже четвертий рік проводиться в місті Павлограді за фінансової підтримки Компанії ДТЕК в рамках Стратегії соціальногопартнерства ДТЕК та м.Павлограда. Організатор Конкурсу- Павлоградська міська рада. Адміністрування Конкурсу здійснює Павлоградська Агенція економічного розвитку.
Враховуючи екологічні та демографічні фактори, підтримка здорового способу життя є основною метою громадян. Активний відпочинок необхідний як дітям так і дорослим. Розвиток та формування координації рухів для дітей молодшого шкільного віку дуже важливий, тому і виникла ідея створення рухового майданчика в рамках Конкурсу міні грантів «Місто своїми руками» на селищі ПХЗ.
В рамках реалізації проекту «Майданчик дитинства» встановлено дитяче-ігровий та спортивний майданчики, на яких розташовано: гойдалку-балансир, спортивний комплекс, бруси, турнік-комбінований.
Створені умови для повноцінного, комфортного та безпечного відпочинку, підвищення активного способу життя в майбутньому відобразяться на здоров`ї населення, а дитячо-ігровий майданчик «Майданчик дитинства» стане універсальним спортивно-ігровим об`єктом для проведення активного відпочинку, культурно-масових заходів та організації змістовного дозвілля дітей та мешканців селища ПХЗ.
Завдяки фонду конкурсу міні — грантів «Місто власними руками» компанії ДТЕК було профінансовано 30 000,00 грн. Також, за підтримкою проекту — переможця від «Благодійний фонд сприяння соціально-економічному розвитку Західного Донбасу» очолюваного народним депутатом України Артуром Володимировичем Мартовицьким — фонд склав 5 000 грн. На кошти придбано брус для виготовлення будиночка своїми руками і лавочки.
Власний внесок мешканців складає 7 255,00 грн. Проведено 8 суботників, виконана підготовка ділянки під майданчик, придбано цемент, пісок, щебінь, дерево, фарби, кисті, валики, матеріали, зварювання та зварювальні матеріали, саджанці дерев, встановлення обладнання та ремонт старих гойдалок.
Проект «Майданчик дитинства»переміг завдяки активній роботі ініціативної групи, під керівництвом Кулик Г.С. та депутата обласної ради Дацко Т.Ф.
За активну життєвої позицію , творчу ініціативу та успішну реалізацію проекту «Місто своїми руками» ініціативна група отримала подяки міського голови.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.