- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова занепокоєний ходом реконструкції в КЗ «Павлоградська міська лікарня №4» ДОР»

 

З січня 2018 року в м. Павлограді реалізовується проект Світового банку «Реконструкція першого поверху головного корпусу стаціонару під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КЗ «Павлоградська міська лікарня №4» ДОР» по вул. Дніпровська, 541, м. Павлоград».
Проект передбачає створення приймально-діагностичного відділення, в якому буде зосереджено весь набір лікувально-діагностичного обладнання, для надання спеціалізованої невідкладної медичної допомоги населенню. Створення такого відділення наближує цей лікувальний заклад до стандартів, яким повинні відповідати лікарні інтенсивного лікування другого рівня надання медичної допомоги.
Проте, проведення реконструкції виходить з графіку, що може вплинути на функціонування найбільшої лікарні Західного Донбасу в осінньо-зимовий період.
В серпні 2018 року міський голова Вершина А.О. проінспектував хід проведення реконструкції разом з керівництвом відділу охорони здоров’я, в.о. головного лікаря Павловим А.І. відповідними службами Павлоградської міської ради.
За результатами перевірки міський голова залишився вкрай незадоволеним ходом виконання робіт. Комісією встановлено, що будівельний майданчик з тилової сторони будівлі не огороджений, посилення дверних пройомів виконано частково, металева арматура закріплена не якісно (не повністю проведені зварювальні роботи). Викликає питання підключення інженерних мереж, хід робіт з заміни вікон, що може призвести до перемерзання існуючої системи теплопостачання, водопостачання та водовідведення при зниженні середньодобової температури нижче 0оС.
За дорученням міського голови Вершини А.О. підготовлено та направлено лист голові Дніпропетровської облдержадміністрації Резниченку В.М. щодо посилення контролю за ходом виконання робіт.

Відділ охорони здоров’я
Павлоградської міської ради