Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

На Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Дмитра Колєснікова відбудеться Єдиний день ранкової зарядки

Сентябрь 10th, 2013 Відділ сім”ї, молоді та спортуНовини Вывести на печать

3 вересня у Дніпропетровській області відбудеться Єдиний день ранкової зарядки, в якому візьмуть участь учні загальноосвітніх шкіл, училищ, технікумів. Губернатор Дмитро Колєсніков також закликав до участі у ранковій зарядці на центральних площах міст та сіл всіх бажаючих мешканців. Про це повідомив директор департаменту фізичної культури, спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

Banner_240x120

Єдиний день ранкової зарядки пройде в нашій області напередодні Дня фізкультури і спорту, який відзначається 14 вересня. Ця подія стане новим етапом у реалізації програми губернатора Дмитра Колєснікова «Міцне здоров’я — успішне життя», яка започаткована цього року.
13 вересня о 8.15 ранку зарядка почнеться у всіх навчальних закладах області, а також на центральних площах міст і районів регіону. Зокрема, у Дніпропетровську на Фестивальному причалі у цей час усі бажаючи зможуть приєднатися до ранкової зарядки за участі провідних спортсменів регіону, студентів Дніпропетровського державного інституту фізичної культури та спорту, вихованців Вищої школи спортивної майстерності. Також до заходу приєднаються Олімпійська чемпіонка-2012 з греблі Яна Дементьєва та віце-чемпіонка Олімпіади-1996 Діна Міфтахутдінова. Зарядка на Фестивальному причалі транслюватиметься в прямому ефірі Дніпропетровського державного телеканалу.
«Єдиний день ранкової зарядки на Дніпропетровщині – це черговий важливий крок нашої області у реалізації Соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти — майбутнє України», — сказав Олександр Пшеничников. — Губернатор нашого регіону Дмитро Колєсніков визначив стратегічну мету: Дніпропетровщина – це регіон здорових і сильних людей. Для цього з ініціативи голови ОДА стартувала програма «Міцне здоров я — успішне життя», яка включає комплекс заходів з пропаганди спорту і здорового способу життя серед мешканців області. Це і фестиваль здорового способу життя WorkOutFest-2013, Кубок губернатора з футболу серед аматорських команд, волонтерський тур на підтримку здорового способу життя, який пройшов влітку в 23 дитячих таборах.
«Мета Єдиного дня ранкової зарядки, що пройде 13 вересня — закликати всіх жителів області починати свій день з турботи про здоров’я», — підкреслив Олександр Пшеничников. – «Добре відомо, що навіть невелика ранкова зарядка підвищує тонус і працездатність людини на 15%. Губернатор Дмитро Колєсніков підкреслює важливість залучення до цієї ініціативи максимально широкого кола людей, в першу чергу – молоді. Треба сформувати у нового покоління правильну звичку — починати свій ранок з зарядки та занять спортом, показати дітям та молоді користь здорового способу життя. Для цього вже найближчим часом в ефірі 51-го каналу та інших ТВ-компаній регіону почнеться трансляція відео-ролику, який запрошує мешканців регіону приєднатися до Єдиної ранкової зарядки.

«Єдиний день ранкової зарядки 13 вересня дасть старт важливій спортивній ініціативі у системі освіти нашої області», — зазначив директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації Олександр Демчик. – «З 1 жовтня в усіх школах регіону щоденно проходитимуть ранкові зарядки. Для цього розроблено відповідні методичні рекомендації. Знято новий мультиплікаційний ролик для молодших школярів з вправами ранкової зарядки».
Пропагуючи заняття спортом серед учнівської молоді, влада регіону також дбає про покращення стану медичного обслуговування в закладах освіти. За рахунок 8 млн грн., виділених з обласного бюджету, медичні кабінети у 874 школах отримали нове устаткування.
«Здоровий спосіб життя та якісна освіта – це ключові складові, які дозволяють молодим людям досягти успіху у житті», — підкреслив Олександр Демчик. — Дуже важливо донести цей месседж, запропонований губернатором, нашій молоді, яка сьогодні навчається або вступає у самостійне життя після навчального закладу. Це — запорука виховання здорового, інтелектуально та духовно розвиненого покоління, яке зможе досягти успіху для себе, Дніпропетровщини та України».

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»