- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

НАВЧАЛЬНІ КУРСИ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ РОЗПОЧАТО!

 

12 червня 2018 р. розпочато проведення чергового етапу курсів для підприємців та мешканців міста за темою: «Основи бізнес-планування». Курси читають кваліфіковані викладачі-практики Агентства Професійного Розвитку «Перспектива» за адресою: вул.Дніпровська, 400/1 (СШ №20). Тривалість курсів два тижні.
Дуже важливо, що в м.Павлограді міською владою приділяється велика увага підтримки малого бізнесу. Підприємці міста мають змогу не тільки пройти безкоштовне навчання за темами: «Основи бізнес-планування», «Психологія в підприємницькій діяльності», «Комп’ютерні курси», але ще й отримати фінансову підтримку.
Для молоді віком від 18 до 27 років з міського бюджету передбачається надання гранту в розмірі 10000 грн. на створення або розвиток бізнесу.
Діючі підприємці мають можливість отримати часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації бізнес проекту.
Дані заходи проводяться в рамках діючої в місті Програми сприяння підтримки та розвитку підприємництва на 2016-2018 роки.

Інформація надана відділом розвитку
споживчого ринку та підприємництва
Павлоградської міської ради