Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Нові перспективи термомодернізації

Май 30th, 2017 Новини Вывести на печать

Сьогодні, 30 травня 2017 року відбулося позачергове засідання сесії Павлоградської міської ради, на якому прийнято рішення «Про делегування повноважень Павлоградської міської ради на участь у конкурсі» і прийняти участь у конкурсі «Мери для економічного зростання (M4EG)».

Згідно умов конкурсу в рамках стратегічного напрямку «Енергоефективне місто», буде підготовлено пакет документів для отримання міжнародного гранту, який містить проекти по енергозбереженню, а саме:

  • ЗШ № 1 «Термомодернізація будівлі. Капітальний ремонт з утеплення фасаду з ремонтом ганків та вимощення, відведення зливної каналізації, покриття парапетних плінт оцинкованим залізом, штукатурка відкосів на вікнах та дверних пройомах, демонтаж та монтаж електророзгалудження зовнішнього освітлення «.
  • ЗШ № 4 «Термомодернізація будівлі. Капітальний ремонт фасаду з утепленням, влаштування автоматизованого ІТП, влаштування рекуперативної вентиляції, влаштування вимощення, заміна ламп на енергозберігаючі .
  • ЗШ № 7 «Термомодернізація будівлі. Капітальний ремонт фасаду з утепленням, теплова ізоляція перекриття, влаштування автоматизованого ІТП, влаштування рекуперативної вентиляції, влаштування вимощення, заміна ламп на енергозберігаючі .
  • ДНЗ № 30 «Термомодернізація будівлі. Капітальний ремонт фасаду з утепленням, з заміною існуючих вікон на металопластикові енергозберігаючі, теплова ізоляція перекриття, влаштування автоматизованого ІТП, влаштування системи вентиляції, влаштування вимощення, заміна ламп на енергозберігаючі «.
  • ДНЗ № 11 «Термомодернізація будівлі. Капітальний ремонт фасаду з утеплення, з заміною існуючих вікон на металопластикові, енергозберігаючі, влаштування автоматизованого ІТП, влаштування системи вентиляції, влаштування вимощення, заміна ламп на енергозберігаючі.
  • ДНЗ № 15 «Капітальний ремонт з заміною вікон на енергозберігаючі та утеплення фасаду .
  • ЗШ № 12 «Капітальний ремонт опалювальної системи .

Усі ці проекти є складовою частиною реалізації міського енергетичного плану та Стратегії економічного розвитку міста Павлоград. Для міської влади є важливим їх впровадження, бо вони мають соціально-економічну спрямованість на забезпечення комфортного перебування учнівської молоді в термомодернізованих соціальних об’єктах міста.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження