Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини

Ноябрь 16th, 2011 Новини Вывести на печать

На Дніпропетровщині визначені 15 переможців губернаторського конкурсу проектів «Молоді вчені – Дніпропетровщині»

На Дніпропетровщині у рамках відкритого губернаторського конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині» пройшов публічний захист проектів молодих науковців області. За підсумками конкурсу експертною комісією визначено 15 найкращих наукових робіт. Їх автори – переможці конкурсу – отримають гранти від губернатора Олександра Вілкула у розмірі від 30 до 50 тис гривень. Загалом, цього року в заході взяли участь 51 учасник з 14 вищих навчальних закладів області.
Оцінювала роботи та результати наукової діяльності молодих вчених експертна рада, до складу якої увійшли провідні науковці вищих навчальних закладів області та представники облдержадміністрації. Пріоритетними напрямами серед представлених наукових проектів є дослідження в сфері екології, медицини, інновацій, технічних наук, хімії, біології, інформатики.
До другого етапу конкурсу, який передбачає публічний захист проектів, з 51 було відібрано 18 учасників. З них комісією обрано 15 переможців. Автори розробок отримають спеціальні губернаторські гранти на реалізацію своєї науково-дослідницької роботи, спрямованої на вирішення актуальних питань розвитку Дніпропетровщини.
Конкурс проектів молодих вчених проводиться на Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» й регіональної програми «Молодь Дніпропетровщини».
«Розвиток науки, заохочення молоді до наукової діяльності є однією з складових інноваційного розвитку Дніпропетровщини й всієї України. За ініціативи губернатора Олександра Вілкула в регіоні реалізується низка проектів, спрямованих на підтримку обдарованої молоді, молодих вчених та підвищення якості освіти», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова. Також, окрім конкурсу проектів молодих вчених, проводяться конкурси «Кращий молодий вчений», «Краща Рада молодих вчених».
Урочисте нагородження переможців конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині» відбудеться в грудні цього року у Дніпропетровській облдержадміністрації за участю губернатора Олександра Вілкула.
Наукові роботи подавали з провідних вищих навчальних закладів, зокрема, Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, Національного гірничого університету, Українського державного хіміко-технологічного університету, Криворізького технічного університету, Національної металургійної академії України, Інституту гастроентерології АМН України, Дніпропетровського державного аграрного університету, Інституту зернового господарства НААН України, Дніпропетровського державного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна, Дніпропетровської державної медичної академії, Дніпродзержинського державного технічного університету, Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

Довідка:

До участі в обласному конкурсі «Молоді вчені – Дніпропетровщині» допускаються молоді вчені (віком до 35 років) або групи молодих вчених ВНЗ, наукових і науково-дослідних установ регіону, які є громадянами України та мешкають у Дніпропетровські області.
Проекти, що беруть участь у конкурсі, повинні спрямовуватися на розв’язання конкретних наукових або науково-технічних питань у галузях математики, фізики, хімії, біології, медицини, дисциплін, що знаходяться на стику вищезазначених технічних наук та інноваційних розробок.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва