- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Оголошено ПЕРЕМОЖЦЯ конкурсу бізнес-проектів!

Нагадаємо, що 5 квітня в міськвиконкомі було проведено конкурс бізнес-проектів, спрямованих на розвиток молодіжного підприємництва, серед молоді нашого міста. В конкурсі взяли участь студенти Західнодонбаського інституту  МАУП та Павлоградського коледжу ДВНЗ «Національний гірничий університет».

Перед конкурсом всі конкурсанти пройшли навчальні курси з основ бізнес-планування та написання бізнес-проектів в Агентстві професійного розвитку «Перспектива» та отримали сертифікати про закінчення навчальних курсів.

На конкурс було надано шість дуже цікавих, різноманітних та підготовлених на належному рівні проектів за темами: Гральний центр «Kinder room» (Бербіха Марія), «Центр з надання бухгалтерських послуг «Бухгалтер online» (Бербіха Саша та Рита), Міні-пекарня «Форнетті» (Кудряшов Владислав), Центр розвитку «Образ» (Літвіченко Ольга), «Юридична клініка» (Мельников Володимир) та «Туристичний Інформаційний Центр» (Федюшко Микита).

За рішенням членів Конкурсного комітету найбільшу кількість балів набрав Мельников Володимир за бізнес-проект «Юридична клініка». Метою діяльності даного бізнес-плану є надання безоплатних та платних юридичних послуг, підвищення рівня правової культури населення та набуття практичних юридичних знань і навичок молодими юристами.

16 квітня в міськвиконкомі відбувся святковий захід, на якому було вручено подарунковий сертифікат на 10000 грн. переможцю конкурсу бізнес-проектів – Мельникову Володимиру.

Крім того, було визначено ще два кращих бізнес-проекти: «Центр з надання бухгалтерських послуг «Бухгалтер online» Бербіхи Сарри і Бербіхи Рим та «Туристично Інформаційний Центр» Федюшко Микити та вирішено розглянути їх на другому етапі конкурсного відбору в 2018 році для надання гранту з міського бюджету в розмірі 10000 грн.

Другий етап конкурсу бізнес-проектів заплановано на вересень поточного року, тож слідкуйте за інформацією в ЗМІ та на офіційному сайті Павлоградської міськради https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/ або звертайтесь в відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва міськвиконкому  (вул.Соборна, 95 каб. 316, 317);  контакти: тел.20-04-80, 20-62-86; е-mail: torg317@ukr.net.

Інформація надана відділом розвитку

споживчого ринку та підприємництва

виконкому Павлоградської міськради