Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Павлоградці відсвяткували День охорони праці

Апрель 27th, 2018 Новини Вывести на печать

IMG_0119
28 квітня Україна разом з усім світом відзначає День охорони праці.
Головна мета заходу – привернути увагу кожного керівника до вирішення питання мінімізації існуючого рівня травматизму як у виробничій, так і в невиробничій сферах, формування свідомого ставлення людей до проблем охорони праці, щоб кожний працівник дбав про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку оточуючих їх людей у процесі виконання будь-яких робіт, знав і виконував вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.
Тому сьогодні, 27 квітня 2018 року, під патронатом міського голови А.О.Вершини відбулась урочистість, присвячена Міжнародному дню охорони праці.
IMG_0080Протягом березня — квітня в нашому місті проведено ХІ щорічний огляд-конкурс стану охорони праці на підприємствах Павлограда. За результатами конкурсу визначені підприємства, організації та установи, які досягли успіхів в сфері охорони праці, створенні умов праці у відповідності до вимог нормативно-правових актів. І сьогодні на урочистому заході переможці конкурсу були нагороджені грамотами та подарунками.
За відповідальне ставлення до питань охорони праці, професіоналізм та з нагоди свята подяками міського голови нагороджені фахівці служб з охорони праці промислових, комунальних підприємств, закладів освіти.
Тема цьогорічного свята – «Охорона праці: молоді працівники особливо вразливі». Вона покликана сприянню безпечному переходу з дитинства у доросле життя в нешкідливих для здоров’я умовах.
Щоб молоді люди знали про ризики, їх знайомство з небезпечними виробничими факторами, а також з правами працівників повинно починатися ще в школі і продовжуватися в рамках професійної підготовки.
Тому в рамках Всесвітнього Дня охорони праці традиційно, як і по всій країні, серед учнів закладів освіти міста проведено щорічний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».
Незважаючи на складність вибору кращих серед значної кількості конкурсних робіт, неупереджене журі шляхом відкритого голосування визначило переможців, вибравши 16 кращих робіт із 86. Ними стали учні загальноосвітніх шкіл № 5, 11, 17, 18, 20.

IMG_0124

Цього року вперше відзначені роботи дітей, які розкрили тему охорони праці на підприємствах нашого міста. Учні шкіл № 20, 5, 18, 7 отримали подарунки від представників ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», ПрАТ «Павлоградхліб», Павлоградського відділення ПАТ «Дніпропетровськгаз», КЗ «Павлоградський пологовий будинок».

IMG_0130
І не має значення, хто отримав перемогу. Тут у виграші все суспільство, оскільки наші діти вже з малих років формують свою активну життєву позицію, розмірковують про те, що таке охорона праці та як у майбутньому зберегти своє життя і здоров’я.

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»