- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Підготовку до зимового періода розпочато

З метою координування роботи підприємств міста та виконання заходів створений штаб з підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, до складу якого увійшли представники виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств, закладів та об’єктів соціального призначення.

У відповідності з комплексними планами основних заходів з підготовки житлово-комунальних підприємств, об’єктів соціального призначення та комунальної інфраструктури міста для забезпечення стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років на всіх підприємствах міста затверджені накази, складені графіки виконання робіт.

Під головуванням першого заступника міського голови Мовчана В.С. 07.06.2017 року відбулося засідання штабу з підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років на якому керівники комунальних підприємств міста, відділів освіти та охорони здоров’я доповідали про стан підготовки своїх об’єктів до зимового періоду, а також розглядалися проблемні питання, які можуть вплинути на підготовку міста до осінньо-зимового періоду. На сьогоднішній день рівень підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери становить 20-25%.