- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Підписання Меморандуму про співробітництво з GIZ

 

      14 листопада 2016 р. міський голова Анатолій Олексійович Вершина  підписав Меморандум про співробітництво між Павлоградською міською радою та Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH щодо співпраці для впровадження Проекту “Зміцнення спроможності українських територіальних громад до прийняття внутрішньо переміщених осіб в Україні”.  Меморандум складається з компонентів “Підтримка  територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб” та “Психосоціальна підтримка та управління конфліктами”.

У зв’язку з економічним становищем дуже актуальною в країні являється підтримка в        покращенні якості надання послуг, сприяння діалогу та проведенню заходів з урахуванням потреб вразливих груп населення в громадах та вирішенні найбільш гострих проблем для внутрішньо переміщених осіб.

На сьогоднішній день вже є результати співпраці з компанію GIZ — це проекти спрямовані на підтримку місцевих органів самоврядування в роботі з внутрішньо переміщеними особами (ВПО), які в 2015-2016 роках принесли плідні результати – будівництво модульного містечка для вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей та навчання спеціалістів.

Сподіваємося, на нашу подальшу співпрацю у застосуванні сучасних механізмів фінансування інвестиційних проектів покращення соціальної інфраструктури міста, що принесе значний результат для сталого розвитку громади.