Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

ПІДВИЩУЄМО ЯКІСТЬ ВЗАЄМОВІДНОСИН

Сентябрь 5th, 2011 Новини Вывести на печать

30 серпня 2011 року в управлінні Пенсійного фонду України в м. Павлоград Дніпропетровської області, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тихонова Володимира Миколайовича відбувся семінар для фізичних осіб – приватних підприємців. У роботі семінару брали участь фахівці Павлоградського міськрайонного центру зайнятості, Західно – Донбаської ОДПІ, відділу трудових відносин та умов праці Павлоградської міської ради, ВВД ФССН та ПЗ України в м. Павлоград, дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Під час проведення данного заходу обговорювався ряд актуальних питань: про діюче законодавство для фізичних осіб – приватних підприємців, про проблеми та перспективи погашення існуючої заборгованості фізичними особами підприємцями перед Пенсійним фондом, про недопущення зростання заборгованості, про особливості добровільного страхування, про податковий облік та звітність тощо. Спеціалісти управління Пенсійного фонду України в м.Павлоград зупинилися на змінах в «Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» з 01 серпня поточного року.

Присутнім було надано відповіді на запитання, які виникають при нарахуванні та сплаті єдиного соціального внеску, про порядок виплати лікарняних листів фізичним особам – підприємцям, про реєстрацію трудових договорів тощо.
Тож, проведення семінару в такому форматі дало змогу в черговий раз обговорити актуальні для підприємців питання, розширити рівень знань, необхідних для застосування правових норм пенсійного законодавства у повсякденному житті та сприятиме підвищенню платіжної дисципліни.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження