Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пішов з життя Цешковський Валентин Михайлович

Декабрь 24th, 2017 Новини Вывести на печать

23 грудня 2017 року перестало битися серце дуже дорогої для усіх нас людини — секретаря Дніпропетровської єпархії, Благочинного Павлоградського  церковного округу, протоієрея Валентина Цешковського.

Міський голова А.О. Вершина, депутати міської ради, виконавчий комітет висловлюють рідним, близьким, православним віруючим та усім, хто знав отця Валентина, глибоке співчуття.

Валентин  Михайлович Цешковський народився 16 червня 1961 року в селі Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області,  мав вищу духовну освіту.

Весь життєвий шлях Валентин Михайлович присвятив благородному служінню людям. Його багаторічні невтомні труди на Божій ниві були спрямовані на духовну підтримку та виховання людей, зміцнення цінностей сім’ї та любові до рідної землі, заслужили високу оцінку, визнання і повагу не лише серед віруючих, а й усієї громади міста. Завдяки його ініціативі та особистій участі  в Павлограді і регіоні відроджено багато храмів, побудовано нові церкви, відкриті недільні школи. Його піклуванням втілювалися важливі просвітницькі програми.  З Божим словом та благословенням він приймав участь в усіх міських заходах, активно займався благодійністю та допомагав багатьом нужденним.

Отця Валентина цінували не тільки як священика, добре слово якого допомагало знайти духовну підтримку у повсякденному житті, а, перш за все, як мудру, чуйну, добру і світлу людину.

Велика шана та світла пам’ять про Цешковського Валентина Михайловича буде жити в серцях павлоградців.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження