- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Плідна співпраця з іноземними партнерами!

06 та 07 жовтня 2016 року організація VNG International відвідала Павлоградську міську раду з метою проведення тренінгу в рамках проекту «Державне будівництво і підзвітність у Східній Україні», що фінансується Міністерством закордонних справ Нідерландів. Павлоградська міська рада обрана для участі у дворічному проекті, метою якого є сприяння розвитку прозорого, підзвітного та відповідального місцевого управління і комплексних політичних процесів у східній Україні.


Участь у тренінгу взяли секретар Павлоградської міської ради Євгеній Аматов, заступники Павлоградського міського голови Олександр Радіонов, Олена Шуліка та
представники відділів Павлоградської міської ради.
Протягом двох днів тренери АнкеРаухе і ГеертГабріелс проводили тренінг для керівників виконавчих органів Павлоградської міської ради, під час якого в практичній формі були розглянуті методи залучення громадськості до діяльності місцевого самоврядування.
Результатом заходу стали проекти, які були запропоновані для виконання пілотного проекту в нашому місті разом з громадськими організаціями протягом 2016 – 2017 років за фінансуванням VNG International.
Наприкінці заходу всі учасники отримали Сертифікати про участь у тренуванні з питань залучення громадян у місцеве самоврядування в рамках проекту ««Державне будівництво і підзвітність у Східній Україні».

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики