Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Положення про міський щорічний конкурс “Творче досягнення року -2017”

Декабрь 5th, 2017 Новини Вывести на печать

Запрошуємо взяти участь у міському щорічному конкурсі “Творче досягнення року-2017”!

 

Положення

про міський щорічний конкурс “Творче досягнення року -2017

І. Загальні положення

Це Положення визначає порядок проведення міського щорічного конкурсу “Творче досягнення року — 2017  (далі — Конкурс).

Конкурс проводиться 12 січня 2018 року під патронатом міського голови, організований відділом культури павлоградської міської ради з метою виявлення ініціативних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти міста, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в соціальній, економічній, культурній, науковій і громадській діяльності; створення умов для підвищення професійної майстерності працівників різних галузей господарства та розвитку лідерства у суспільному житті; виховання у мешканців Павлограда відчуття гордості за свою плідну працю та бажання досягти нових успіхів у справі на користь людей, заради процвітання рідного міста.

У Конкурсі беруть участь мешканці міста , які мають визначні особисті заслуги і вагомі професійні здобутки протягом поточного року в розрізі оголошених номінацій та принесли славу місту Павлоград.

Критерієм визначення переможців конкурсу є відповідність номінації, особисті досягнення, інноваційні рішення та творчий підхід в професійній діяльності, соціальна вагомість сукупних досягнень кандидатів протягом останнього року.

Загальне керівництво з проведення Конкурсу здійснюється Організаційним комітетом, склад якого визначається розпорядженням міського голови.

Інформація про проведення Конкурсу розміщується на сайті Павлоградської міської ради, а також у міських засобах масової інформації.

Фінансування витрат на організацію та проведення урочистого нагородження переможців Конкурсу здійснюється за рахунок незаборонених чинним законодавством надходжень.

У ході проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України “Про захист персональних даних”.

ІІ. Умови та порядок проведення конкурсу

Конкурс проводиться за номінаціями :

І. “Творча перемога року” — номінація, в якій представлено визначене творче досягнення у різних сферах життєдіяльності, яке принесло славу місту Павлоград у 2017 році.

 ІІ. “Краща творча особистість року” — номінація, в якій представлений творчий громадянин міста, який досяг вагомих творчих звершень у 2017 році.

 ІІІ. “Кращий творчий колектив року” — номінація, в якій представлений творчий колектив або об’єднання творчих особистостей, що здобули творчу перемогу у 2017 році.

ІV. “Відкриття року” — номінація, в якій представлено творче відкриття людини або колективу, який уперше досягнув творчої вершини у 2017 році.

  1. Кращий творчий керівник року” — номінації, в якій представлений керівник закладу, установи, підприємства, який досяг вагомих творчих успіхів у професійній діяльності у 2017 році.
  1. Кращий керівник творчого колективу” — номінація, в якій представлений керівник хореографічного, вокального, інструментального, театрального, фольклорного тощо колективу, який досяг значних творчих успіхів у професійній діяльності, за високий рівень у підготовці творчих колективів міста Павлоград у 2017 році.

VІІ. “Краща соціально-культурна подія або акція” — номінація , в якій представлена найяскравіша творча подія, яка викликала резонанс у місті та навіть за його межами.

 VIII. “Кращий творчий проект” — номінація, в якій представлено творчий проект людини або творчої групи, який був реалізований у 2017 році та став значимим для мешканців міста Павлоград.

ІХ. “Вірність улюбленій справі” — номінація, в якій представлена людина або творчий колектив, який протягом багатьох років несе славу міста, завдяки творчим здобуткам та перемогам у різних сферах життєдіяльності.

Х.  „Меценатство. Благодійність” – номінація в якій представлена людина або колектив, які здійснили найбільший благодійний внесок у будь-який із основних напрямів творчої діяльності, незалежно від форми надання допомоги; особам, які надали суттєву матеріальну допомогу мешканцям міста, організаціям, установам чи громадським організаціям.

XІ. “Милосердя. Благодійність”- номінація, в якій представлена людина або колектив, які  мають видатні виключні особисті заслуги у  благодійній, гуманістичній та громадській діяльності; особам,  які дарують, рятують та  бережуть життя. Тих, хто прославився добрими та благородними справами.

ХІІ. “За збереження традицій та любов до рідного міста” —  номінація, в якій представлена людина або колектив, які в своїй творчості, ідеях, проектах   відзначають  особливе ставлення  та любов до  рідного міста,  зберігають та примножують традиції Павлограда.

ІІІ. Порядок представлення кандидатур і визначення переможців

Висування кандидатур на присвоєння звання за номінаціями здійснюється гласно та об’єктивно керівниками колективів, професійними спілками, громадськими організаціями, осередками політичних партій, об’єднаннями громадян,  громадянами міста.

Для участі в конкурсі подаються наступні документи:

  • клопотання про присвоєння звання за номінацією (прізвище, ім’я, по-батькові номінанта; місце роботи або діяльність, яку представляє; номінацію, на яку претендує);
  • довідка – подання з характеристикою заслуг особи чи колективу, що стали підставою для порушення клопотання (головним критерієм при цьому мають бути наявність високих здобутків у професійній діяльності, активна участь у суспільному житті колективу, громади);
  • копії документів про його досягнення за 2017 рік (дипломи, статті, відзнаки; інформація про фестивалі, конкурси, виставки, форуми, конференції, конкурси тощо, в яких брав участь, наукові відкриття, розробки тощо); відеоматеріали та фотографії.
  • фото в оригіналі та в електронному вигляді;
  • ксерокопія паспортних даних та ідентифікаційного коду учасника;
  • контактні координати: адреса, телефони.

Документи подаються в повному обсязі та повинні бути оформлені в папки.

         Документи на участь від кожного конкурсанту тільки в одній номінації приймаються до 20 грудня 2017 року  до відділу культури Павлоградської міської ради за адресою:

         м. Павлоград

         вул. Соборна, 95

         міськвиконком, к.301

         телефони: 20-07-55, 6-30-60

Обговорення та визначення переможців здійснюється на засіданні Оргкомітету, яке проводиться до 28 грудня 2017 року. Рішення Оргкомітету приймається більшістю голосів його членів шляхом відкритого голосування. У разі рівного розподілу голосів членів Оргкомітету вирішальним є голос голови Оргкомітету.

Оргкомітет обирає 1 переможця у кожній номінації.  Оргкомітет має право змінювати номінації кандидатам або не присуджувати перемогу в тій чи іншій номінації.

Результати Конкурсу оформлюються протоколом.

ІV. Порядок нагородження

Урочиста  церемонія  нагородження учасників  та  переможців  відбудеться 12 січня 2018 року о 14.00 годині у Міському культурно-дозвільницькому центрі (вул. Центральна, 61).

         Учасники нагороджуються дипломами та заохочувальними призами, переможець  — відзнакою міського голови та цінним подарунком.

 

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»
  • Про внесення змін до рішення виконкому від 24.01.2024 р. № 86/0/3-24 «Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд»
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за І квартал 2024 року
  • Про надання ФОП Коваль В.М. дозволу на розміщення зовнішньої реклами у місті Згідно з пп. 13 п.а. ст.
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власнику землі – територіальній громаді міста Павлоград