Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Презентація трьох проектів, реалізованих в рамках конкурсу «Громада своїми руками»

Декабрь 22nd, 2017 Новини Вывести на печать

21 грудня результати своєї фантазії та наполегливої праці презентували автори та виконавці трьох проектів конкурсу «Громада своїми руками» на чолі з ініціативними групами працівників МКДЦ «Мир» та БК ім. Гагаріна.

Ініціативна група — молодіжний рух «Позитивний Павлоград» (керівник Беленіннік Олександра Євгенієвна) приймає участь і перемагає в конкурсі міні-грантів вже не вперше. У 2015 році в рамках конкурсу створили комфортні умови для проведення літературних вечорів, концертів, майстер-класів, зустрічей делегацій активістів різних міст України в приміщені МКДЦ «Мир». Не зупиняючись на досягнутому, вони взяли участь в конкурсі знову, і знову перемогли. Результатом став проект «Інноваційна технічна майстерня» — чудова експериментальна технічна майстерня з сучасним обладнанням і новими меблями та інструментами для розвитку і реалізації ідей комп’ютерного мистецтва.

DSCN8161 (1)

Другий проект, який втілили у життя  — «Нові зорі фотографічного мистецтва» (керівник Шальський Вадим Анатолійович). Створивши стильну та неординарну фотостудію з новим обладнанням, меблями та чудовим інтер’єром для навчання та подальшого розвитку творчої молоді, яка зможе реалізувати всі свої креативні ідеї і проекти.

DSCN8158 (1)

І третій реалізований проект «Комфорт і затишок — культуру збережуть» на базі  БК ім. Гагаріна, ідея створення якого належить керівнику ініціативної групи Титовій Олені Володимирівні.

DSCN8109 (1)

Так, як в БК ім. Гагаріна займаються творчі, танцювальні колективи міста, було створено комфортні умови в санітарних вузлах, шляхом ремонту інженерних мереж водопроводу та заміни сантехніки, а для його реалізації приєдналися міський голова, депутати міської ради, батьки танцювальних колективів, колектив КБУ «МКДЦ».

Пораділи та привітали з приємною подією ті, хто всіляко сприяв досягненню спільної мети – заступник міського голови Шуліка О.О. та регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О. зазначивши при цьому, що дуже радує той факт, що такі креативні проекти реалізувались в місті, бо вони  сприятимуть втіленню нових креативних ідей та стануть поштовхом для нових звершень та перемог.

Всі проекти чудові, бо вони передноворічні та останні у цьому році!

За активну громадську позицію, творчий і креативний підхід, плідну співпрацю та особистий вагомий внесок у розробку та реалізацію проектів, члени ініціативної групи отримали подяки міського голови.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.