- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулася чергова апаратна нарада

09.01.2018р. у виконкомі Павлоградської міської ради відбулася  апаратна нарада  за участю  керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

Традиційно апаратну нараду розпочав міський голова з інформації про основні заходи та події, що відбулися у нашому місті.

Анатолій Олексійович висловив подяку усім, хто забезпечував проведення святкових днів у місті та надав доручення щодо їх відзначення.

Присутнім були представлені директори комунальних підприємств:

Міським головою були порушені питання:

—  про початок роботи притулку для безпритульних тварин;

— оформлення підприємствами всіх форм власності земельних ділянок під мережами  та спорудами;

— про негативну ситуацію, що складається у місті в результаті ліквідації диспетчерських пунктів (ПРЕМ ПАТ ДТЕК “Дніпрообленерго”, Павлоградське управління по експлуатації газового господарства, Павлоградський відділ поліції) та відкриття колцентрів  в інших місцях;

— про стан розрахунків  за спожитий газ  у  КП “Павлоградтеплоенерго” та необхідність кардинального вирішення даного  питання на перспективу;

— розробки та затвердження програми розвитку зовнішнього освітлення міста на 2018-2020 роки;

— підготовки проектів відведення земельних ділянок під будівництво багатоповерхових житлових будинків, та під  встановлення сонячних батарей;

— застосування нової системи перевезення  пільгової категорії  населення у місті.

При заслуховуванні керівників,  присутніх на нараді, начальник відділу охорони здоров’я повідомила, що з 22.01 по 26.01.2018р. сім’ї загиблих учасників АТО зможуть пройти профілактичні огляди  в обласному кардіоцентрі за рахунок бюджетних коштів лікарні.

З 09.01.2018р. починається ремонт та реконструкція 1 поверху міської лікарні №4 під приймально-діагностичне відділення. Прохання  пацієнтів з порозумінням віднестись до  тимчасових незручностей.

За інформацією начальника відділу земельно-ринкових відносин, за ініціативою міського голови, на даний час ведуться переговори з проектними організаціями та інститутами щодо проведення робіт з інвентаризації земель міста. Ведеться аналіз існуючої ситуації та майбутнє бачення результативності. Перед   проектантами ставляться задачі проведення аерофотозйомки, геодезичних, топографічних та камеральних  робіт приблизно по 20000 ділянкам та формування програмного забезпечення, в яке будуть входити  містобудівний кадастр, маршрутизатор із зазначенням адрес адміністративних та громадських місць, оформлення  земельних ділянок, розміщення мереж, адресний кадастр.

За підсумками наради міський голова Анатолій Олексійович дав доручення по найбільш важливим питанням життєдіяльності громади.