Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Про проведення обстеження умов життя домогосподарств

Октябрь 22nd, 2018 Новини Вывести на печать

У листопаді 2018р. органами державної статистики в усіх регіонах країни, у тому числі у Дніпропетровській області, буде здійснюватися відбір домогосподарств для обстеження умов їх життя упродовж 2019р. Саме дані цього обстеження, які об’єктивно відображають вплив на життєвий рівень домогосподарств багатьох процесів соціально-економічного розвитку України, є основною інформаційною базою комплексного дослідження рівня матеріального добробуту різних соціальних груп населення.

Об’єктом зазначеного обстеження є домогосподарство – сукупність осіб, які спільно проживають в одному житловому приміщенні або його частині, забезпечують себе всім необхідним для життя, ведуть спільне господарство, повністю або частково об’єднують та витрачають кошти.

Відбір домогосподарств здійснюється лише з ознаки територіального розташування і таким чином, що кожне домогосподарство має рівну вірогідність бути залученим до обстеження.

Обстеження кожної сім’ї, що увійшла до вибірки, триває протягом року. Для залучення до співробітництва на адресу кожного домогосподарства надсилається лист-запрошення. При першому відвідуванні для знайомства з домогосподарством заповнюються “Контрольна картка складу домогосподарства” та “Запитальник основного інтерв’ю”. Упродовж кожного кварталу респонденти заповнюють два щоденники про свої витрати. Витрачений на заповнення щоденників час оплачується домогосподарствам згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 2 листопада 1998р. № 1725.

Успіх обстеження і якість отриманих матеріалів залежать від добровільної згоди респондентів приймати участь у ньому та їхнього бажання надавати необхідну інформацію.

Органи державної статистики запрошують населення до співробітництва і запевняють, що отримана від кожної родини інформація є конфіденційною та використовуватиметься лише у зведеному вигляді у статистичних цілях. Конфіденційність наданої населенням інформації гарантується Законами України “Про державну статистику” та “Про інформацію”.

При відвідуванні домогосподарства фахівець з інтерв’ювання зобов’язаний пред’явити своє посвідчення працівника Головного управління статистики у Дніпропетровській області. Додаткову інформацію стосовно обстеження можна отримати безпосередньо у фахівця з інтерв’ювання або за телефонами: (056) 778 68 11, 778 68 72.

 

Довідки за телефоном: (056) 778 68 72

Веб-сайт Головного управління статистики www.dneprstat.gov.ua

© Головне управління статистики у Дніпропетровській області, 2018

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.