- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшла чергова апаратна нарада

Сьогодні 05.12.2017р. міський голова Анатолій Олексійович Вершина  провів апаратну нарада  за участю  керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

На початку наради міський голова зазначив, що грудень 2017р. буде багатим на події,  а саме: три сесії Павлоградської міської ради, два засідання виконкому, Міжнародний день волонтера, День місцевого самоврядування, день святого Миколая, звіт міського голови, Новорічні свята та інше. Тільки спільними зусиллями,  роботою ми зможемо справитися та подолати усі труднощі,  вступивши у Новий рік.

На цьому тижні  були окреслені  найважливіші завдання, які необхідно вирішити на  благо нашого міста, а саме:

— проведення ямкового ремонту (власними силами)   вул. Дніпровська;

— освоєння бюджетних коштів розпорядниками;

— поліпшення надання медичних послуг у місті;

— необхідність розробки проекту ливневої каналізації на сел. Хіммаш.

Керівник КП «Павлоградтеплоенерго» доповів про стан розрахунків населення за спожиті послуги та про проведену роботу з боржниками. За останній місяць підприємство укладено 360 договорів реструктуризації на суму 3,2 млн.грн. За рішеннями суду накладено арешт на 5 квартир, які мають заборгованість перед  КП «Павлоградтеплоенерго».

За інформацією керівника Павлоградського  управління по експлуатації газового господарства по місту  залишилося встановити 2128 лічильників газу. Було  зазначено, що там, де не буде встановлено лічильник газу, по стояку буде зупинено подачу газу.

За підсумками наради міський голова Анатолій Олексійович дав доручення по найбільш важливим питанням життєдіяльності громади.