Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пройшла чергова апаратна нарада

Июнь 13th, 2017 Новини Вывести на печать

Сьогодні, 13 червня, пройшла чергова апаратна нарада, яку провів перший заступник міського голови Мовчан В.С. На початку засідання він повідомив присутніх про призначення нового керівника Павлоградського відділу поліції – Рибака Віктора Станіславовича. Він працював начальником в Новомосковському районному відділі УМВС України, начальником Ленінського районного відділу Дніпропетровського міського управління Головного управління МВС України, начальником Дніпродзержинського міського управління УМВС. Закінчив військове командне училище, Міжрегіональну академію управління персоналом та Дніпропетровський регіональний інститут державного управління при Президентові України.

Віталій Сергійович розповів, що на даному етапі особлива увага приділяється питанням підготовки міста до опалювального сезону. Вже виконано 20 % із запланованих заходів. Усі комунальні підприємства працюють у цьому напрямку згідно затвердженого графіку. Але однією з важливих проблем залишається заборгованість населення за комунальні послуги. Було надано доручення керівникам комунальних підприємств активізувати роботу з інформування населення про необхідність сплати боргів за отримані послуги.

Присутніх було проінформовано, що з 20 червня починаються роботи з реконструкції пішохідного мосту через р. Вовчу та про необхідність  розміщення оголошень для інформування населення.

Розпочаті роботи по відновленню будинку № 569 по вул. Дніпровська , який був частково зруйнований в результаті вибуху побутового газу.  На виконання робіт з міського бюджету передбачено 1 млн. 538 тис. грн.

Також було приділено особливу увагу питанню з благоустрою міста. А саме покосу трави. Усім керівникам було надано доручення привести у належний стан території прилеглі до підпорядкованих підприємств, установ та закладів.

Директор КП «Павлоградтеплоенерго» Вовк М.В. повідомив, що триває процес встановлення лічильників і до 01.08.2017 року роботи будуть виконані на 70 %. Але існує занепокоєння щодо крадіжок вже встановлених лічильників у будинках, які обслуговує КП «Павлограджитлосервіс». Тому Віталій Сергійович надав доручення КП «Павлограджитлосервіс» та КП-1 забезпечити їх збереження.

У зв’язку з тим, що Павлоградський відділ поліції отримав 5 автомобілів, у місті організоване цілодобове патрулювання мікрорайонів.

Начальник Павлоградського управління МЧС  Міславський О.В. проінформував, що кількість пожеж у цьому році збільшилося у два рази у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Здебільшого пожежі виникають у результаті підпалів мешканцями міста сміття та трави.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження