Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Проведено тренінг щодо енергоефективності в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»

Март 20th, 2018 Новини Вывести на печать

 

З 2016 року Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) за дорученням Міністерства соціальної політики України та німецького банку розвитку KfW впроваджуються Проекти «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» у Дніпропетровській області.
Мета Проекту – забезпечення житлом вимушених переселенців та підтримка об’єктів соціальної інфраструктури в районах, де мешкають вимушені переселенці зі Сходу України.
За кошти гранту в громадах реалізуються низка мікропроектів, у рамках яких проводяться ремонтні роботи у закладах соціального призначення з наданням приорітету ремонту будівель, які придатні для проживання переселенців.
В місті Павлоград, також впроваджуються 2 мікропроекти соціальної інфраструктури, а саме «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти для громади м.Павлоград в ДНЗ №8» та «Створення житлових умов для ВПО в м. Павлоград, по вул. Ливарній, 18», які плануються завершити у цьому році.
Разом з виконанням будівельних робіт за кошти німецького банку розвитку KfW та УФСІ, також передбачається енергоаудит об’єктів будівель та тренінги по енергозбереженню та ефективному використанню енергоресурсів.

DSCN8695
13 березня 2018 року для представників бюджетних організацій, енергоменеджерів та завгоспів в дитячому навчальному закладі № 8 було проведено тренінг в якому обговорювались теми щодо тепловізійного обстеження будівель та практичні поради по енергозбереженню, освітленню приміщень.
Представник енергоконсалтингової компанії «Айтікон» Олексій Верба проінформував про результати проведених досліджень будівель бюджетних установ, на яких було проведено енергоаудит та тепловізійну зйомку. Результатом проведених досліджень став звіт про типові проблеми, які існують у цих будівлях та розроблені заходи, які дозволять знизити використання енергоресурсі в цьому напрямку.
Учасники заходу були ознайомлені з конструктивними особливостями будівель, заходами для ефективного використання енергоресурсів, з прикладами впровадження технічних заходів з енергозбереження, а також представили демонстраційне обладнання, яке використовується в будівлях для збереження енергії.
Учасники подякували енергоконсалтинговій компанії «Айтікон» за проведення тренінгу, зазначивши, що надана інформація допоможе в роботі над вирішенням багатьох нагальних проблем, пов’язаних із теплозабезпеченням закладів бюджетної сфери та економією енергоносіїв.

Начальник відділу
з питань залучення інвестицій,
реалізації проектів та
регуляторної політики О.С.Рашитова

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.