- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

«Ресурсний центр – епіцентр змін» — об’єднуюча ланка для співпраці і обміну досвідом!

 

«Громада своїми руками» — це щорічний конкурс міні-проектів, спрямованих на активізацію суспільства та вирішення актуальних соціально-економічних проблем міста. Спонукала та фінансово підтримала проект —  Павлоградська міська рада та Компанія ДТЕК в рамках «Стратегії розвитку міста Павлограда до 2020 року».

У цьому році на розгляд конкурсної комісії представлено 47 проектів з можливим фінансуванням в розмірі 50 тис.грн з них 28 стали переможцями.

 

06 жовтня 2017 року ознаменувалося урочистим відкриттям міні-проекту «Ресурсний центр – епіцентр змін».

На сьогоднішній день підтримка у проведенні капітальних ремонтів багатоквартирних будинків, які дозволять не лише зберегти житло в належному стані, але  й забезпечити економію енергоносіїв, є одним з пріоритетних напрямків. Створення належних умов у приміщенні Ресурсного центру дасть поштовх для надання більш якісної та професійної допомоги в створенні ОСББ, стане єдиною платформою для проведення навчальних семінарів, конференцій, тренінгів та буде об’єднуючою ланкою для співпраці і обміну досвідом між містами регіону.

З вітальними словами до присутніх на урочистому відкритті проекту звернулися: заступник міського голови Радіонов О.М. та менеджер по адміністративній діяльності ДТЕК «Павлоградвугілля»  Чернецький А.В.

На відкритті були присутні колеги  з міст Дніпро, Запоріжжя, Тернівка та партнери проекту, щиро привітали присутніх з успішною реалізацією проекту побажали успіху та зазначили, що такі ініціативи створюють позитивний імідж міста та суттєво збільшують його інвестиційну привабливість. Після відкриття розпочалася конференція «День енергоефективності» задля обміном досвідом між Ресурсними центрами міст Дніпро, Запоріжжя, Тернівка.

  За активну життєву позицію , творчу ініціативу та успішну реалізацію проектів, представників ініціативної групи отримали подяки міського голови.