- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Різдво у нашому місті

 

 

            Різдвяний день 7 січня став для Павлограда по справжньому святковим. Міський голова А.О.Вершина завітав до воскресної школи, привітав дітлахів зі святом та подарував смачні солодощі.  

Також цього дня відбувся III відкритий різдвяний фестиваль миру, творчості та єднання під патронатом Павлоградського міського голови Вершини А.О. та за підтримки народного депутата України  Мартовицького А.В. За останні три роки фестиваль вже став традиційним і щороку проходить все масштабніше.

 

У сквері ім. Т. Шевченко та на Соборній площі проходили майстер-класи, ярмарок народних майстрів, виступали колективи, які співали колядки, щедрівки та проводили різдвяні обряди.

У рамках фестивалю з’явилася нова номінація — «12 страв родинного побуту», у якій команда вимушених переселенців «Вправні господині» та народний хор «Єднання» представили свої кулінарні шедеври.

Павлоградці могли позмагатися у козацьких розвагах, посмакувати гарячим чаєм, кашею, придбати сувеніри, поспівати  українських пісень, пригадати народні традиції.

Усі учасники фестивалю отримали дипломи та цінні подарунки.

Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру