- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Робоча нарада з прийомними батьками та батьками-вихователями

         За дорученням заступника міського голови Шуліки Олени Олександрівни 22 червня 2017 року служба у справах дітей та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  провели робочу нараду з прийомними батьками та батьками-вихователями за темою: “Виховання дітей. Відповідальність прийомних батьків та батьків-вихователів в сучасних умовах”.

          На нараді були присутні прийомні батьки та батьки-вихователі м.Павлограда.

          Відбулося спілкування у форматі діалогу, в ході якого присутні отримали відповіді на хвилюючі їх питання. Було наголошено про цивільно-правову відповідальність прийомних батьків та батьків-вихователів за дітей.

          Прийомні батьки та батьки-вихователі отримали відповіді на питання, які виникають в процесі виховання дітей, розглянули найпоширеніші приклади проблемних ситуацій.

          Присутні активно брали участь в обговоренні проблем та визначали шляхи їх розв’язання, ділились власним досвідом.

          Піднімались питання щодо оздоровлення та відпочинку прийомних дітей і дітей-вихованців в 2017 році, отримання дітьми паспортів, проходження медичного огляду та інші.

           Всі батьки були ознайомлені з інструктажем з безпеки життя дітей. Вони були попереджені про персональну відповідальність за життя та здоров’я дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

            Нарада пройшла в теплій, дружній та довірливій атмосфері.