Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

«Розумники» — в школі № 1

Август 31st, 2018 Новини Вывести на печать

 IMG_6083

IMG_6092

Сьогодні, в час реформувань, прийняття Закону України «Про освіту», ми розуміємо, що повинні працювати по-новому. Навчальні заклади беруть участь в проектах по пілотуванню Державного стандарту нової української школи, три заклади впроваджують проект «Інтелект України», 6 – програму сталого розвитку.  Створюється нове освітнє середовище для першокласників: маючи державну субвенцію, влада виділяє від 30 до 50 відсотків коштів на співфінансування, а це більше 1,4 мільйона гривень. Розуміючи, що поодинці міська влада не зможе повністю забезпечити фінансування освітньої галузі, заклади активно беруть участь у різноманітних проектах.

IMG_6107

IMG_6117

IMG_6126

Найбільш вагомою і дієвою в рамках соціального партнерства є співпраця   між закладами та ПАТ ДТЕК «Павлоградвугілля». Майже всі школи  були учасниками проекту «Енергоефективна школа». А це і спільні заходи, і матеріальна підтримка. З міського бюджету також виділяються кошти на реалізацію даного проекту, на нагородження переможців. Участь у проектах «Громада своїми руками» дозволила школам, садочкам, позашкільним закладам зміцнити матеріально-технічну базу закладу, придбати мультимедійні проектори, інтерактивні дошки, що допомагає зробити навчально-виховний процес цікавим і змістовним.

IMG_6164

IMG_6142

IMG_6146

Крім того, школа № 4 співпрацює з Павлоградським механічним заводом, школа № 5 – з ПЗТО, школи № 6 та № 11 – з військовою частиною. Давня дружба пов’язує школу № 12 з Павлоградським лісництвом. У минулому навчальному році укладено договір про співпрацю між школою № 9 та шахтоуправлінням «Тернівське».

І сьогоднішня  зустріч є прикладом того, як треба будувати партнерські відносини між владою, педагогічним колективом та батьківською громадськістю. Завдяки співпраці  школи № 1 та  виробничого підприємства «Євробуд Плюс» ми маємо можливість відкрити клас, який буде працювати за програмою «Розумники». На презентації проекту були присутні міський голова А.О.Вершина, заступник міського голови О.О.Шуліка, директор виробничого підприємства «Євробуд  Плюс» К.З. Антонян, начальник відділу освіти І.В.Дем’яненко, регіональний представник видавництва «Розумники» О.В.Махицький, педагоги міста. Присутні мали змогу побачити клас, повністю готовий до зустрічі першокласників, спробували працювати на нетбуках, користуватися інтерактивною дошкою. Вчитель 1 класу А.П.Москалік продемонструвала, наскільки цікавим буде навчання за даним проектом, які можливості для творчості відкриваються перед учителем.

IMG_6168

На пресконференції міський голова А.О.Вершина розповів про розвиток галузі освіта в умовах сьогодення, про співпрацю з батьківською громадськістю. Директор підприємства «Євробуд Плюс» К.З.Антонян відмітив, наскільки важливим є для нього інвестування в майбутнє України – наших дітей. Директор школи повідомив, що мрії вчителів, колективу здійснюються завдяки таким небайдужим людям, як сім’я Антонян. А представник видавництва «Розумники» презентував проект учительському загалу, відповів на запитання педагогів.

Впевнені, що діти з радістю йтимуть до першої школи, адже там навчаються розумники.IMG_6209

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження