- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Розвиток інклюзивності завдяки проектам Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»

На сьогоднішній день створення комфортних умов та підтримка людей з обмеженими фізичними можливостями в нашому місті є дуже актуальною. Формування довіри, розвиток інклюзивності та покращення рівня життя осіб з інвалідністю в активне суспільне життя є соціально значущум для всіх членів громади.
Так, за підтримки Павлоградської міської ради, компанії ДТЕК «Павлоградвугілля» та ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» в рамках конкурсу «Громада своїми руками» для вирішення проблем, пошуку та реалізації інноваційних ідей, щодо підтримки людей з обмеженими можливостями та до Дня міста було реалізовано та урочисто відкрито проекти «Тепліше ніж раніше» реалізований ініціативною групою КУ «Павлоградського інклюзивно-ресурсного центру» під керівництвом директора — Сімонової Світлани Анатоліївни, а також, «Облаштування пандусу та тротуарної доріжки до спортивних залів для занять спортом людей з інвалідністю за адресою вул. Ганни Світличної 50» під керівництвом — Середюк Лідії Вікторівни.


На урочистому відкритті ініціатив були присутні міський голова Вершина А.О., народний депутат України Мартовицький А.В., заступник міського голови Шуліка О.О., заступник міського голови Радіонов О.М., менеджер по адміністративній діяльності ДТЕК «Павлоградвугілля» Чернецький А.В, депутат обласної ради Пономарчук М.С., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., директор ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» Чумак Н.В.
Такі заклади не лише забезпечують одне з основних прав кожної людини — право на освіту, спорт, здоров’я і стають захисниками прав та інтересів людей з особливими потребами, розвиваючи модель інклюзивної допомоги та надаючи необхідну підтримку. Такі заклади стають дійсними агентами змін у місцевих громадах, об’єднуючи зусилля та ресурси місцевих і громадських організацій.


За активну життєву позицію, творчу ініціативу та успішну реалізацію проекту «Громада своїми руками» представники ініціативних груп отримали подяки міського голови.
Присутні, в свою чергу, висловили вдячність організаторам конкурсу сподівання на впровадження нових проектів і досягнень.
Мрії повинні здійснюватись!

Відділ з питань залучення інвестицій,реалізації проектів та регуляторної політики