Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Сентябрь 30th, 2016 Новини Вывести на печать

Щороку, 30 вересня, в день великого християнського свята Віри, Надії та Любові, в Україні відзначається День усиновлення.
Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, безмежної душі та великого терпіння.
Батьківство — це велике щастя, і разом з тим велика відповідальність. Це безмежне бажання принести дитині, яка позбавлена піклування батьків, хвилюючу мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх.
В нашому місті проживає 105 усиновителів, 247 опікунів та піклувальників. Діє 11 прийомних родин та три дитячі будинки сімейного типу.
Сьогодні не існує проблеми влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сім’ю. Щороку більше 50 павлоградських родин дарують сімейний затишок, батьківську любов і турботу дітям, які залишилися без підтримки найрідніших людей.

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі! Місцева влада довірила Вам найдорожче – це павлоградське дитинство.

В день свята доброти і милосердя висловлюємо щиру вдячність за щоденну невтомну працю, за чуйність, турботу та любов до дітей.

Прийміть земний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими та успішними діти. Всім Вам здоров’я, миру, добра та благополуччя!

З повагою
міський голова                                            А. Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження