Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Июнь 27th, 2018 Новини Вывести на печать

 

Доля розпорядилася так, що саме ми стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення. Прийняття 22 роки тому Конституції України стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави. Шануймо її, пам’ятаючи, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення.
Конституція є головним оберегом державності і демократії, гарантом незалежності і соборності України.
Але самі по собі конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, не змінять життя на краще. Потрібні час, віра і напружена праця, щоб конституційні засади увійшли в наше життя конкретними і прогресивними змінами.
Впевнений, що Україна починається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість.
Всі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна стала цивілізованою та дійсно демократичною державою.
Реалії сьогодення довели, що з’ясування політичних відносин – безперспективна дорога в нікуди. Нинішня життєва реальність в іншому, вона вимагає консолідації всіх здорових сил суспільства.
У цей урочистий день щиро бажаю миру і злагоди, стійкості та витримки – усім нам і особливо бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають її незалежність та майбуття!

Збережемо Конституцію — здолаємо усі перешкоди!
Здобудемо мир- збережемо Україну!

Зі святом — з Днем Конституції України!
З повагою
міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження