Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні павлоградці! Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з 233-ю річницею Павлограда!

Сентябрь 15th, 2017 Новини Вывести на печать

Міста, як і люди, мають свій характер та долю. Наше місто унікальне. Воно гордо несе свою славу з покоління в покоління протягом понад 2-х століть. Його історія та сучасність – це  гідний шлях  від козацьких паланок Матвія Хижняка до  індустріального  центру Західного Донбасу.

Сьогоднішній  Павлоград – молодий та перспективний, талановитий  та працьовитий.

Я пишаюсь нашим містом, його бойовими та трудовими традиціями, його мешканцями.. Сьогодні мені хочеться сказати спасибі всім, хто  сприяє розвитку міста, робить значний внесок у роботу підприємств, установ освіти, культури, спорту, охорони здоров’я. Все, що вже зроблено і що належить зробити,  неможливо без вашої постійної підтримки, без вашої довіри та активної участі.  Ми разом працюємо, щоб перетворити Павлоград в сучасне, комфортне для життя місто. Щоб кожний з нас  впевнено міг сказати: « Павлоград  — краще місто на землі»!

Проекти, які останнім часом реалізуються в місті, в тому числі за підтримки нашого головного соціального партнера  — ДТЕК Павлоградвугілля, посилюють економічний стан Павлограда. Сучасні перетворення покликані істотно поліпшити не тільки зовнішній вигляд міста, вони покращують якість життя кожного окремого городянина і дають новий імпульс для розвитку.

Багато вже зроблено, але ще чимало належить зробити. Спільними зусиллями ми будемо рухатись тільки вперед! Я вірю в гідне майбутнє Павлограда. Головне – стабільність та мир на нашій землі і тому велика вдячність від усієї павлоградської громади тим, хто захищає незалежність та європейський вибір нашої держави на сході України, вічна пам’ять нашим загиблим героям.

Шановні земляки! Хай в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

Від усієї душі бажаю всім павлоградцям  трудових успіхів, мирного неба над головою, нових досягнень та перемог!

Зі святом, з Днем міста!

З повагою

міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження