- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці, працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

20 років тому Верховна рада України прийняла закон « Про місцеве самоврядування в Україні», який визначає, що саме на органи місцевого самоврядування покладена відповідальність  за соціально-економічний розвиток  територіальних громад.

Місцеве самоврядування в Павлограді – це справді народна влада самої громади, для громади і в інтересах громади. Кожний павлоградець приймає участь у вирішенні найважливіших питань життєдіяльності міста разом з  обраними депутатами  міської ради, головами квартальних комітетів, керівниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Місцеве самоврядування об’єднує ініціативних та небайдужих   павлоградців, які разом з працівниками органів місцевого самоврядування, вболівають за проблеми Павлограда,  дбають про розвиток міста, впроваджують кращі практики регіонального управління.

Під час проведення громадських слухань  та особистих прийомів,  через систему електронних петицій та звернень громадян, ми відчуваємо розуміння  та підтримку земляків, що додає впевненості та сил досягати бажаних результатів у роботі заради людей.

Від усього серця бажаю всім, хто працює на благо нашої територіальної громади, мирного неба, міцного здоров’я,  витримки та оптимізму!

Зі святом!

З повагою

Міський голова       А.Вершина