Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні павлоградці! Сьогодні ми вшановуємо і вітаємо зі святом захисників нашої держави.

Октябрь 13th, 2017 Новини Вывести на печать

 

Це свято людей незламної волі, нездоланної  відваги і нескореного духу.

Символічно, що День захисника України відмічається разом з Днем українського козацтва, адже  в найтяжчі часи іноземного поневолення саме козацтво виступало справжнім захисником рідної землі, оборонцем віри та державницьких засад України. І нині сотні тисяч нащадків козаків зберігають і розвивають кращі традиції предків, які є для нас взірцем шляхетності та відданості Вітчизні.

Сьогоднішнє свято – символ нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, хто в різні часи  боронив нашу землю від ворога і захищає її  зараз, коли на Сході  України йде боротьба за цілісність кордонів та суверенітет нашої держави.

Ми щиро вдячні ветеранам другої Світової війни, військовим та ветеранам Збройних Сил України, Національної гвардії, воїнам афганцям, чорнобильцям, працівникам силових відомств.

З особливим почуттям глибокої поваги павлоградці сьогодні вшановують воїнів АТО та згадують тих, хто назавжди лишився на полі бою. З біллю в серці ми вклоняємося батькам хлопців, які загинули в АТО.

День захисника України – це свято мужності та стійкості людського характеру, сили духу та відданості Батьківщині. Це свято ваших сімей, близьких і рідних, чия підтримка кожен день допомагає долати перешкоди. Це свято мільйонів українців, які, кожен на своєму місці, працюють заради миру та розквіту рідної України.

Тож бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я,  завзяття і сили! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці оберігає нашу державу та мужній український народ!

Зі святом!

Міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження