Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні павлоградці та гості міста!

Сентябрь 14th, 2018 Новини Вывести на печать

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста та 75-річніцею визволення міста від фашистських загарбників!
День народження — завжди свято, а день народження улюбленого міста — це особливе свято, коли кожен відчуває себе членом великої родини, ім’я якої — Павлоград. Ми всі любимо своє місто просто за те, що воно є невід’ємною частиною життя кожного з нас — ми в ньому живемо та працюємо, тут зростають наші діти, тут ми радіємо життю.
Сьогоднішнє свято проходить в особливий, ювілейний рік 75-річчя визволення Павлограда від фашистських загарбників. Тому, перш за все, ми віддаємо данину особливої поваги і шани нашим ветеранам. Адже саме в цей день в 1943 році Павлоград був звільнений від німецьких окупантів.
Героїчний антифашистький рух в роки Другої світової війни, відновлення міста в післявоєнний період, внесок павлоградців в розвиток космічної мощі України, розробка Західно-Донбаського вугільного басейну – це золоті сторінки бойової та трудової доблесті нашого краю. І сьогодні кращі сини павлоградської землі, продовжуючи традиції попередніх поколінь, ціною своїх життів захищають незалежність держави на Сході України.
Але, незважаючи на всі перешкоди, Павлоград впевнено крокує у майбутнє. В цьому невпинному русі є заслуга кожного його жителя, кожного з вас. Павлоградські шахтарі успішно забезпечують енергетичну стабільність не тільки Західного Донбасу, а і всієї України. Впроваджуються сучасні технології на державному підприємстві стратегічного значення– Павлоградському хімічному заводі. Підвищують якість продукції підприємства харчової та переробної промисловості. В місті створені сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Ми реалізуємо важливі для всіх павлоградців проекти, активно впроваджуємо енергоефективні технології в усіх сферах життєдіяльності громади, втілюємо медичну та освітню реформи, проводимо реконструкцію і благоустрій зон відпочинку. Наша талановита молодь гідно представляє не тільки місто, а й країну на міжнародних аренах та спортивних змаганнях.
Як наслідок соціальної стабільності – Павлоград має найвищий в області показник народжуваності. В місті щорічно з’являється на світ майже тисяча немовлят.
Шановні земляки! В цей святковий день я звертаюсь до кожного з вас зі словами вдячності за любов та відданість рідному місту, за підтримку і розуміння, стійкість характеру та ваші небайдужі серця. Все, чим багате сьогодні наше місто і чим ми пишаємося – це наша спільна заслуга, результат нашої спільної праці.
Вітаю з Днем міста кожну родину. Хай це свято буде мирним, світлим і радісним!
Нехай зростає та процвітає наш Павлоград, а щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду!
Зі святом!
З повагою
Міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва