Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні працівники ДТЕК Павлоградвугілля!

Август 23rd, 2018 Новини Вывести на печать

Прийміть щирі вітання з професійним святом Днем шахтаря  та 55 –річчям освоєння вугільного регіону Західного Донбасу!

Вся історія нашого краю нерозривно пов’язана з шахтами, з вугільною промисловістю, з людьми героїчної праці і сильного характеру.

Більше ніж півстоліття підприємство ДТЕК Павлоградвугілля несе свою славу з покоління в покоління як ведуче вугледобувне підприємство України.

Для Західного Донбасу це гарант соціального, економічного, енергетичного розвитку та приклад успішно працюючого сучасного підприємства з великим досвідом подолання кризисних ситуацій, впровадження новітніх технологій виробництва,  реалізації масштабних проектів соціального партнерства.

 Все це – заслуга робітників, фахівців, керівництва, які в своїй повсякденній нелегкій праці спираються на славні трудові шахтарські  традиції.

  Життєзабезпечення  міста і стабільна робота вашого підприємства знаходяться у нерозривному зв’язку. Тому, від імені територіальної громади,  з почуттям щирої вдячності всім шахтарям за всебічну підтримку у розвитку міста, бажаю вам успіхів в досягненні високих виробничих показників, міцного здоров’я, миру та злагоди у ваших родинах та в нашій країні!

  

З повагою

міський голова                                                                      А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження