- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники медичної галузі міста!

Прийміть щирі вітання від Павлоградської міської ради і виконавчого комітету з професійним святом – Днем медичного працівника!

Цей день — дійсно всенародне свято, бо немає для людини більш високої цінності, ніж його життя і здоров’я. Саме на працівників медичної галузі покладена величезна відповідальність за це безцінне надбання.

Дуже великі вимоги до вашої професії. Але і велика подяка за вашу працю. В цей день всі ми з вдячністю говоримо про працю лікарів, медичних сестер, санітарок. Дякуємо за лікування і дбайливий догляд, гуманізм і готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу, а, нерідко і за врятовані життя.            Медицина Павлограда, як і всієї України, переживає зараз непрості часи. Бо реформування — це завжди нові погляди, нові рішення,нові кроки. І від того, якими вони будуть, залежить майбутнє всієї  галузі

В нашому місті велика увага приділяється розвитку первинної медичної ланки. У складі Центру первинної медико-санітарної допомоги- 9 амбулаторій, в яких працюють 29 сімейних лікарів та 79 сімейних медичних сестер. Придбано 56 ноутбуків  для впровадження електронної медичної системи, підписано 31 тис. декларацій з сімейними лікарями на надання медичної допомоги.

Впевнений, що досвід та прагнення змін на краще кожного медичного працівника й лікаря є запорукою наших спільних зусиль на  шляху до єдиної мети – зробити систему охорони здоров’я сучасною, ефективною та доступною для кожного павлоградця.

Бажаю вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, миру та родинного затишку, професійних успіхів, людської шани. Нехай ваша щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця, милосердя та щедрість душі повернуться до вас сторицею.

 

Зі святом!

 

Міський голова А.Вершина