- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники медичної галузі міста!

Прийміть щирі вітання від Павлоградської міської ради і виконавчого комітету з вашим професійним святом – Днем медичного працівника!

Споконвіку більше за скарби та всілякі  надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших.
Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм.

Сьогодні медична галузь міста представлена  7 лікувальними закладами,  в яких працюють близько 2,5 тисячі кваліфікованих, відповідальних, професійних  лікарів, медичних сестер, лаборантів, молодших медичних працівників.  В складних економічних та соціальних умовах, при підтримці міської влади, вам вдається успішно вирішувати  питання  медичного обслуговування населення, впроваджувати нові сучасні методи лікування, кожний день і кожну годину допомагати людям зберегти здоров’я  з перших подихів життя.

Постійно підвищуючи якість та ефективність  медичних послуг, ви вкладаєте в свою роботу  не тільки досвід та знання, а й частку свого серця та душевну чуйність.

Впевнений, що досвід та прагнення змін на краще кожного медичного працівника й лікаря є запорукою успіху  наших спільних зусиль на шляху до єдиної мети – зробити систему охорони здоров’я сучасною, ефективною та доступною для кожного павлоградця.

Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших земляків, віру і надію, яку ви даруєте людям. Особливі слова вдячності ветеранам медичної служби, які відпрацювали все життя і сьогодні передають свій досвід молодим лікарям.

Бажаю вам міцного здоров’я,  взаємопорозуміння в трудових колективах, поваги та шани від вдячних пацієнтів, родинного  тепла,  миру  та сімейного благополуччя!

 

З повагою

міський голова                                                                     А.Вершина