- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні співробітники поліції та ветерани правоохоронних органів!

Вітаю вас з другою річницею створення Національної поліції України!
До працівників правоохоронних органів завжди були високі вимоги, адже на ваших плечах велилика відповідальність. Ви дбаєте про захист життя і здоров’я павлоградців, захищаєте їх права і свободи, цілодобово оберігаєте громадський порядок і безпеку.
Працювати у період реформ та змін завжди важче, діяльність сучасної поліції знаходиться під особливою увагою суспільства. Нелегкі робочі будні вимагають від кожного з вас високого рівня професіоналізму, організованості, хоробрості та людяності. Впевнений, що непростий досвід сьогодення cтане міцним фундаментом для подальшого будування оновленої поліції.
Як міський голова, я. безумовно прагну, щоб Павлоград був комфортним та безпечним для проживання містом. Тому міська влада завжди сприяла, і надалі буде сприяти діяльності правоохоронних органів, допомагати та підтримувати наших поліцейських.
Особливі слова подяки і вдячності ветеранам правоохоронних органів за величезний внесок у виховання молодих співробітників у кращих традиціях вірності Присязі та відданості Батьківщині.
Бажаю всім вам міцної віри в своє покликання, вірності службовому обов’язку, успішної служби, міцного здоров’я, благополуччя і процвітання. Спасибі за вашу нелегку працю!
Щастя вам та вашим родинам!

Зі святом!
З повагою
міський голова                             А.Вершина