- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні волонтери!

Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера!

Шляхетна справа волонтерів в усі часи була і залишиться однією із найбільш шанованих. Адже сама суть волонтерства – творити добро на благо тих, хто найбільше цього потребує.

Волонтерська діяльність об’єднує людей різного віку та різних професій, але усі вони мають добре та чуйне серце.

Ви часто виступаєте організаторами заходів, пов’язаних із охороною довкілля, охороною здоров’я, збереженням культурної спадщини, підтримки переселенців та багатьох інших  ініціатив, які допомагають у вирішенні багатьох соціальних проблем.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панують непорозуміння, саме ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

Ви не лише збираєте кошти, купуєте амуніцію і все необхідне, а ще, не зважаючи інколи на смертельну небезпеку, підтримуєте тих, хто на передовій.

Вітаю всіх волонтерів з вашим святом! Бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, будьте щасливі і наповнюйте щастям і добром життя інших людей! Миру та спокою у ваших серцях і на нашій рідній землі!

 

 

Зі святом!

 

Міський голова                                                                              А.О. Вершина