Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні захисники Української держави!

Октябрь 13th, 2016 Новини Вывести на печать

Щиро вітаю всіх, хто причетний до цього  високого звання  — від вкритих сивиною  і увінчаних нагородами  фронтовиків, які вели  смертельний бій з фашизмом до сьогоднішніх оборонців рідної землі, які відстоюють незалежність та суверенітет держави на Сході країни – з Днем захисника України!

Це свято уособлює нерозривний зв’язок всіх поколінь справжніх чоловіків, відданих Вітчизні, рідному дому, завжди готових захищати свою землю.

Павлоградці по праву можуть пишатися своїми предками. Наше місто було засноване як козацька застава. Павлоградські гусари, учасники Павлоградського підпілля та антифашистського повстання, герої мирного часу,   військовослужбовці, які  протистоять агресору в зоні АТО та волонтери – все це складові єдиного ланцюга   славних бойових традицій, що передаються від покоління до покоління.

У цей урочистий день ми в першу чергу вшановуємо  мужність та героїзм ветеранів Другої світової війни.
Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, синівська подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди.

В сьогоднішній нелегкий для нашої держави час віддаємо данину шани і поваги тим, хто доводить  високе звання Захисника на Східних рубежах України,  доземно вклоняємось нашим землякам, які  заплатили  своїм життям за незалежність та цілісність нашої держави.

Завжди буде гідним прикладом відданості та служіння своєму народу   подвиг ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній станції,  воїнів-інтернаціоналістів, працівників правоохоронних органів та служби з ліквідації надзвичайних ситуацій. В усі часи  ви на передньому краї захищаєте  мир та спокій співвітчизників.

Від усього серця бажаю вам, захисники Вітчизни, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу й родинної злагоди, миру і добра! Нехай любов до рідної землі і людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння українському народу.

Зі святом!

 

Міський голова                                            А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження