- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Створення казки в фізкультурній залі ЗДО№ 8 «Барвінок»

Фізичний розвиток дошкільників є приорітетним напрямком у дошкільній педагогіці, бо має важливе значення для повноцінного становлення особистості дитини. Так, ініціативною групою за підтримки Павлоградської міської ради, компанії ДТЕК «Павлоградвугілля» та ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград»  в рамках  конкурсу «Громада своїми руками» відбулося урочисте відкриття ще одного успішно реалізованого проекту «Створення казки в фізкультурній залі» закладу дошкільної освіти №8 «Барвінок».

Завдяки креативності, небайдужості та любові педагогів до своїх вихованців у дитячому садочку з’явилась оновлена естетично оформлена спортивна зала з цікавим пригодницьким сюжетом та сучасним спортивним приладдям. Відтепер, заняття з фізичної культури стануть більш цікавішими, в ігровій формі та спонукатимуть дітей до здорового способу життя з самого раннього віку. Також, поглибиться вплив на здоров’я, дотримання режиму дня, занять фізкультурою та спортом, повноцінного харчування, виховуватиметься бажання піклуватися про своє здоров’я.

З успішною реалізацією проекту переможців конкурсу урочисто привітали заступник міського голови Радіонов О.М.,  регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О.,  голова ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград»  Чумак Н.В. та побажали процвітання, нових креативних ідей і перемоги для втілення дитячих мрій!

Важливе здоров’я кожної людини, адже окремо ми є частинками суспільства та все починається змалку. Здоров’я дитини – багатство України! Це її сьогодення і що  найголовніше – майбутнє!

 

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної  політики